Διακοπές με... την γιαγιά ο William και η Catherine
Lifestyle

Διακοπές με... την γιαγιά ο William και η Catherine

Μπορεί διακοπές με την γιαγιά και τον παππού να κάναμε στην παιδική μας ηλικία, ωστόσο, ο πρίγκιπας William και η Catherine δεν σταματάνε το «χούι»!

Τι κι αν είναι ακόμα στα «μέλια» μετά τον γάμο; Tι κι αν άλλοι στην ηλικία τους ξεσαλώνουν π.χ. στην Μύκονο; Το ζευγάρι θα περάσει μέρος των διακοπών του παρέα με την βασίλισσα Ελισάβετ!

Η 85χρονη βασίλισσα και ο σύζυγός της, Φίλιππος, περνούν τα καλοκαίρια τους στην Σκοτία. Μην φανταστείτε κανένα πεντάστερο ξενοδοχείο ή τίποτα ενοικιαζόμενα... Όοοχι! Το ανάκτορο του Balmoral είναι το «καταφύγιό» τους!
«Η βασίλισσα επιθυμεί να παρουσιάσει την Kate στη Σκωτία. Ήρθε η ώρα», γράφει ο βρετανικός Τύπος, επισημαίνοντας πως η γιαγιά πρέπει να γνωρίσει καλύτερα την σύζυγο του εγγονού της. Μην το ρωτάτε το γιατί... Και η δική σας η γιαγιά το ίδιο θα ήθελε - μην σας πω ότι θα μάζευε και καμιά δεκαριά θείες για να σας καμαρώσουν all together!

Πάντως, το μέρος δεν είναι άγνωστο στο ζευγάρι, καθώς οι φήμες λένε πως ο πρίγκιπας και η καλή του έκαναν συχνά - πυκνά βόλτες στα 200.000 στρέμματά του όταν ήταν φοιτητές.

Στυλιστικά και μόνο, στο Balmoral δεν ισχύει ό,τι στα υπόλοιπα παλάτια: η Kate - Catherine μπορεί να ντύνεται casual, με εξαίρεση φυσικά τις βραδινές εκδηλώσεις όπου επιβάλλεται μακρύ φόρεμα.
Μην βιαστείτε, όμως, να πείτε ότι θα είναι χαλαρά τα πράγματα! Το ζευγάρι θα πρέπει να υποκλίνεται κάθε φορά που η Ελισάβετ θα «σκάει μύτη» σε κάποιο δωμάτιο, στα pre-lunch drinks θα πρέπει να κάθονται εκεί που θα τους υποδείξουν.

Α! Και να μην διανοηθεί κανείς από τους δύο να καθίσει στην καρέκλα της βασίλισσας Βικτορίας, που έχει μείνει κενή μετά τον θάνατό της σε ένδειξη σεβασμού! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved