Αποζημίωση σε William - Catherine για... την διασκέδαση
Lifestyle

Αποζημίωση σε William - Catherine για... την διασκέδαση

Είδες αγάπη μου για να είσαι το πριγκιπικό ζεύγος; Επιταγή για δωρεάν ψώνια στα duty free έδωσε αεροπορική εταιρεία στον William και την Catherine επειδή χάλασε το σύστημα ψυχαγωγίας και έβγαλαν το ταξίδι «ξεροσφύρι»!

Κατά την διάρκεια της πτήσης του ζευγαριού από Αμερική για Λονδίνο, έπειτα από την πρόσφατη πρώτη περιοδεία τους, το σύστημα ψυχαγωγίας του αεροσκάφους χάλασε. Πώς θα περνούσαν τόσες ώρες πιο άνετα οι επιβάτες; Έλα μου ντε...

Η British Airways λοιπόν αποφάσισε να τους αποζημιώσει με μια επιταγή 340 ευρώ, για να ψωνίσουν στα καταστήματα αφορολόγητων ειδών.

«Δυστυχώς, ένα πρόβλημα σε κάποια μέρη του συστήματος ψυχαγωγίας των επιβατών του αεροσκάφους δεν μπορούσε να επιδιορθωθεί πριν την απογείωση από το Λος Άντζελες. Ζητάμε συγνώμη σε όποιον ενοχλήθηκε και προσφέρουμε είτε μια δωροεπιταγή, είτε κάποια δωρεάν μίλια για χρήση σε μία από τις επόμενες πτήσεις μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας.

Το αν ο William και η Catherine χρησιμοποίησαν την επιταγή στα duty free παραμένει άγνωστο... Βλέπεις, το παλάτι δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο! Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved