Η Δούκισσα Cathrine στα χνάρια της πριγκίπισσας Diana
Lifestyle

Η Δούκισσα Cathrine στα χνάρια της πριγκίπισσας Diana

Τελικά η βρετανική βασιλική οικογένεια βρήκε την αντικαταστάτρια της πριγκίπισσας Diana! Ο λόγος για την δούκισσα, πλέον Cathrine, που όπως όλα δείχνουν ακολουθεί πιστά τα βήματα της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Η αρχή έγινε με το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων που της χάρισε ο καλός της Williams. Τώρα η Cathrine κληρονόμησε και κάτι ακόμα από την Diana. Τα αγαπημένα της σκουλαρίκια από ζαφείρια και διαμάντια.

Η Cathrine βέβαια έκανε κάποιες παραλλαγές, σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο μετατρέποντάς τα σε κρεμαστά σκουλαρίκια.

«Τώρα που παντρεύτηκαν, ο Williams ήθελε να της χαρίσει κάποια από τα κοσμήματα της μητέρας του», αναφέρουν κύκλοι του παλατιού.

Έτσι μετά το υπέροχο μονόπετρο, η δούκισσα του Cambridge φόρεσε για πρώτη φορά τα διαμαντένια σκουλαρίκια της σε έναν αγώνα στο Γουίμπλετον και κατά τη διάρκεια της πρώτης της επίσημης επίσκεψής της στον Καναδά με τον Williams.

Δεν είναι όμως μόνο τα κοσμήματα της Diana που φροντίζει να φοράει συχνά η Cathrine. Η νεαρή δούκισσα φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει όλο το στυλ την πριγκίπισσας, φροντίζοντας τα ρούχα της, το μακιγιάζ της και γενικά η εικόνα της να θυμίζει πολύ την αγαπημένη των Βρετανών.

Και από ότι φαίνεται και η Cathrine δεν πάει πίσω σε θαυμαστές! Μετά το γάμο σου λέει οι Βρετανοί παρακολουθούν κάθε της βήμα, ενώ οι στιλιστικές της επιλογές γίνονται αμέσως μόδα στη Βρετανία και όχι μόνο.

Η ταύτιση που έχει πάθει η Cathrine με την Diana είναι τέτοια, που σκέφτεται με τον Williams να μείνουν μόνιμα στα διαμερίσματα 8 και 9 του Κένσιγκτον, όπου έμεναν και η Diana με τον Κάρολο!

Να μην πούμε για τις φιλανθρωπίες στις οποίες πρωτοστατεί, όπως άλλωστε και η πριγκίπισσα. Φαίνεται η Cathrine το έχει βάλει στόχο να την πούνε τη διάδοχο της Diana. Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved