Η Μαριέττα, η Crawford, η Rihanna και τα άλλα παιδιά στο St. Tropez
Lifestyle

Η Μαριέττα, η Crawford, η Rihanna και τα άλλα παιδιά στο St. Tropez

Με εκλεκτές και Ελληνικές παρουσίες έγινε το πιο κοσμοπολίτικο party που διοργανώθηκε φέτος στην Κυανή Ακτή, το οποίο έχει τίτλο «Mykonos to St. Tropez»!


Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος και ο Γιάννης Κισκιόνης ήταν από τους πρώτους που κατέφτασαν στο event καθώς ο πρώτος ανέλαβε την μουσική επένδυση του ξέφρενου party και ο δεύτερος επέβλεπε το setting. Πρώτη και καλύτερη φαν της Κυανής Ακτής ήταν η Ευγενία Νιάρχου η οποία συνοδευόταν από τον αδερφό της. «Κάρτα» όμως στο Nikki Beach «χτύπησε» και η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέο Πατίτσα, οι οποίοι είχαν δώσει και πέρυσι το «παρών» στο event των celebrities όλου του πλανήτη. Από το party δεν έλειψαν και οι απαραίτητες δόσεις ίντριγκας. Η Paris Hilton βρέθηκε στο party όπου διασκέδαζε και ο Σταύρος Νιάρχος, έπειτα από χρόνια που έληξε η ερωτική τους σχέση. Η Cindy Crawford κλασικός θαμώνας του event έδωσε για ακόμη μια φορά μια λαμπερή παρουσία ενώ έκπληξη της party αποτέλεσε η Rihanna που ήταν guest καλεσμένη.
Το party ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι και έκλεισε στις 8 το βράδυ με το καθιερωμένο champagne spray –το κατάβρεγμα δηλαδή με τα τετράλιτρα μπουκάλια παγωμένης σαμπάνιας Moet. Το event αναμένεται να συνεχιστεί την επόμενη Κυριακή στο Nammos στην Ψαρρού αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις μεταξύ St. Tropez και της Μυκόνου παραμένουν, αν όχι αδερφικές, σίγουρα αγαστές, κρατώντας ψιλά τη σημαία του κοσμοπολιτισμού. Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved