Ηλέκτρα και Θεοδωράκης: Οι άγνωστοι Νιάρχοι
Lifestyle

Ηλέκτρα και Θεοδωράκης: Οι άγνωστοι Νιάρχοι

Tην ώρα που ο 26χρονος Σταύρος και η 25χρονη Ευγενία αλωνίζουν τον πλανήτη δίνοντας δυναμικό «παρών» στα πιο in parties και στους πιο hot ταξιδιωτικούς προορισμούς, τα δύο νεότερα αδέλφια τους, ο γεννημένος τον Απρίλιο του 1991 Θεοδωράκης, αλλά και η Ηλέκτρα, η οποία μόλις πριν από έναν μήνα έγινε 16, φροντίζουν, για την ώρα, να απέχουν από την ξέφρενη ζωή των μελών του διεθνούς τζετ σετ.

Ωστόσο, τα δυο μικρότερα από τα τέσσερα παιδιά του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώριας-Χριστίνας Γκίνες βαθμιαία απασχολούν τη δημοσιότητα.

«Θεωρώ πως είναι λίγο νωρίς ακόμα για τα νεότερα αδέλφια ώστε να απασχολήσουν μερίδα του διεθνούς Τύπου με τον τρόπο ζωής τους ή τα καμώματά τους ως γόνοι επώνυμης οικογένειας μεγιστάνων. Προς το παρόν δείχνουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο ο Σταύρος όσο και η Ευγενία βγήκαν στο προσκήνιο του τζετ σετ μετά τα 21 τους. Αρα δεν αποκλείεται πολύ σύντομα ο Θεοδωράκης και η Ηλέκτρα να απασχολήσουν και αυτοί με τη σειρά τους εκείνη τη μερίδα της κοινής γνώμης που διψά να μαθαίνει πώς ζουν και τι κάνουν οι νεαροί γόνοι αυτών των οικογενειών», λέει στο «ΘΕΜΑ People» άνθρωπος που γνωρίζει από κοντά πρόσωπα και καταστάσεις.

«Βέβαια», τονίζει άλλος γνωστός της οικογένειας Νιάρχου, «το ζήτημα της δημοσιότητας είναι και θέμα χαρακτήρα». Πράγματι, τα συνομήλικα ξαδέλφια τους όπως ο Νικόλας, η Αλέξις και η Ινές, παιδιά του Σπύρου Νιάρχου, σπανίως έχουν στρέψει τους προβολείς των ΜΜΕ πάνω τους.

Mπορεί στο παρελθόν ο μεγαλύτερος από τα τέσσερα αδέλφια Σταύρος να έχει απασχολήσει τον αμερικανικό και τον ευρωπαϊκό Τύπο τόσο με τις κατά καιρούς κατακτήσεις του -όπως αυτή με τη Μαίρη-Κέιτ Ολσεν αλλά και την άτακτη Πάρις Χίλτον- όσο και με τις ξέφρενες νύχτες στο Λος Αντζελες, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τον Θεοδωράκη ή Theo, όπως χαρακτηριστικά τον φωνάζουν οι φίλοι του.

Ο νεότερος, αλλά πανήψυλος Theo δηλώνει λάτρης της υγιεινής ζωής και του αθλητισμού, με το skateboard και κυρίως το σερφ να είναι τα αγαπημένα του σπορ. Ηδη ο νεαρός γόνος αυτή τη στιγμή θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αθλητές του σερφ στις μικρότερες κατηγορίες, ενώ η πρώτη του επαφή με το συγκεκριμένο άθλημα έγινε έπειτα από προτροπή του αδελφού του. Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, μάλιστα, μόλις στα 18 του, υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με επαγγελματική ομάδα του συγκεκριμένου αθλήματος και συμμετέχει σε αγώνες σερφ στις κατηγορίες τζούνιορ.
Η 16χρονη Ηλέκτρα είναι η μικρότερη της οικογένειας. Έχει καταφέρει με τον χαρακτήρα της να κερδίσει όλα τα μέλη της και κυρίως τον πατέρα της, Φίλιππο που είναι και η μεγάλη του αδυναμία. Πρόκειται για ένα πολύ ευγενικό και συνεσταλμένο κορίτσι αρκετά ώριμο για την ηλικία του που δεν φαίνεται να επηρεάζεται από τις σειρήνες του ευρωπαϊκού αλλά και διεθνούς τζετ σετ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved