Παναγιώτης Τσάκος: Μια πράξη ανθρωπιάς για τη Μαρία
Lifestyle

Παναγιώτης Τσάκος: Μια πράξη ανθρωπιάς για τη Μαρία

Ο Παναγιώτης Τσάκος προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο του για την απουσία της αγαπημένης του κόρης μέσα από τις ευαισθησίες που τη χαρακτήριζαν.

Μπορεί να έχασε πρόωρα τη Μαρία του και η οικογένεια να βυθίστηκε στο πένθος, ωστόσο ο καπεταν-Τσάκος μερίμνησε ώστε το σπίτι της στα Καρδάμυλα της Χίου, που τόσο αγαπούσε, να αποκτήσει ψυχή. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, από αυτό το καλοκαίρι και κάθε χρόνο θα φιλοξενούνται εκεί παιδάκια που βιώνουν τη δυσάρεστη όψη της ζωής. Παιδιά που αναζητούν αγάπη και μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για να κουρνιάσουν. Στον αγαπημένο της τόπο λοιπόν, τα Καρδάμυλα, η Μαρία είχε φτιάξει με δικά της έξοδα πάρκα και παιδικές χαρές προκειμένου να περνούν εκεί ευχάριστες στιγμές οι μικροί της φίλοι, ενώ κάθε φορά που επέστρεφε στο σπίτι της έπειτα από τα επαγγελματικά της ταξίδια στο εξωτερικό, στον κήπο της συνωστίζονταν γειτονόπουλα και της κρατούσαν συντροφιά. Για τη Μαρία αυτές οι στιγμές αποτελούσαν τη χαρά της ζωής. Από εκεί αντλούσε ενέργεια.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι στη μνήμη της ο καπεταν-Τσάκος αποφάσισε να διαθέσει το σπίτι της στο αγαπημένο της νησί στο «Χαμόγελου του Παιδιού», στα Παιδικά Χωριά SOS, στην «Κιβωτό του κόσμου» και σε άλλα σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ασχολούνται με την προστασία των παιδιών με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά μια όμορφη, καλοκαιρινή ανάπαυλα αλλά και να στηρίξει το έργο των ιδρυμάτων αυτών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved