Για ποιο λόγο πενθεί η Kate Middleton;
Lifestyle

Για ποιο λόγο πενθεί η Kate Middleton;

Σε... μνημόσυνο έκανε την νέα της δημόσια εμφάνιση η Kate Middleton, όμως, και εκεί κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το στυλ της! Τι να «πιάσουν» μπροστά της οι άλλες κυρίες του Buckingham; Η σύζυγος του William είναι το fashion-icon του παλατιού!

Η 29χρονη τήρησε το πρωτόκολλο (πρωτότυπο ε;) και εμφανίστηκε μαυροφορούσα και πενθούσα στο ετήσιο μνημόσυνο για τους Βρετανούς πεσόντες, όπου είθισται να πηγαίνουν ντυμένες στα μαύρα όλες οι γυναίκες του παλατιού.

Βγήκε στο μπαλκόνι η δούκισσα, ανάμεσα στην Camilla του Καρόλου και την κόμισσα Sophia του Wessex, όμως, ποιός τις πρόσεξε αυτές; Ούτε την... Ελισάβετ δεν σχολίασαν κι ας κατέθεσε στεφάνι, αντί να στέκεται μαζί με τις υπόλιπες!

Το Diane von Furstenberg κατίμαρο σύνολο που έβαλε η Kate - Catherine και το μικροσκοπικό πλην εντυπωσιακό καπελάκι -με φιόγκο στο κέντρο παρακαλώ- δια χειρός Jane Corbett, έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Η σύζυγος του William φωτογραφήθηκε όσο καμία άλλη και απέσπασε θετικότητα σχόλια από τον βρετανικό Τύπο, που παίνεσε ακόμα μία φορά το στυλ της! Αμ ποια θα παίνευαν; Την Camilla που είχε μαδήσει ολόκληρη στρουθοκάμηλο και την έβαλε στο κεφάλι της; Α πα πα... Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved