Οι πισίνες των διασήμων
Lifestyle

Οι πισίνες των διασήμων

Πού απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές οι διάσημοι, απολαμβάνοντας το υγρό στοιχείο μέσα στο σπίτι τους; Δείτε τις ευρηματικές πισίνες των επωνύμων και τους χώρους όπου χαλαρώνουν μέσα στα υπέροχα και πολυτελέστατα σπίτια τους.


Η Demi Moore πριν χωρίσει από τον κατεργάρη Ashton Kutcher απολάμβανε χαλαρές στιγμές στην έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς και φυσικά ένα από τα πιο αγαπημένα της σημεία μέσα στο σπίτι ήταν η πισίνα της.
Σε νεοκλασικό στιλ είναι διακοσμημένο το σπίτι του Silvester Stallone στο Μαϊάμι το οποίο διαθέτει βέβαια και την ανάλογη πισίνα η οποία μάλιστα είναι ολυμπιακών διαστάσεων. Εκεί απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές του με την σύζυγό του Jennifer Flavin και την κόρη του Sophia Rose.
Στο Μπελ Έαρ βρίσκεται η έπαυλη της Diane Keaton η οποία είναι χτισμένη σε ισπανικό στυλ. Η διάσημη ηθοποιός ζει εκεί με την κόρη της Dexter και τον γιο της Duke και φυσικά τα παιδιά λατρεύουν τις ώρες που περνούν στην πισίνα.
Ενθουσιασμένη και ευγνώμων είναι η Jamie Lee Curtis που μπορεί και μεγαλώνει τα παιδιά της δίπλα στη θάλασσα σε ένα σπίτι γεμάτο από ευκαλύπτους και πολλά σκυλιά αλλά και μία όμορφη πισίνα καθώς ακριβώς έτσι και σε τέτοιο περιβάλλον μεγάλωσε και εκείνη. Το σπίτι της βρίσκεται στο Λος Άντζελες και φυσικά είναι ένα από τα πιο όμορφα της γειτονιάς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved