Το παλάτι του Buckingham ξέμεινε από δωμάτια!
Lifestyle

Το παλάτι του Buckingham ξέμεινε από δωμάτια!

Από τους τόσους καλεσμένους που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ για τα φετινά Χριστούγεννα, δεν επαρκούν τα δωμάτια του παλατιού ώστε να διανυκτερεύσουν όλοι και γι’ αυτό κάποιοι θα μείνουν και σε δωμάτια υπηρεσίας.

Πρόκειται πάντως σίγουρα για τη μεγαλύτερη μάζωξη γαλαζοαίματων τις τελευταίες δεκαετίες. Η βασίλισσα και ο Πρίγκιπας Φίλιππος έχουν προσκαλέσει 27 από τους κοντινότερους και πιο αγαπημένους συγγενείς και φίλους προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα. Από το απόγευμα της Παρασκευής πάνω από 24 άτομα, όλοι γαλαζοαίματοι, θα καταφτάσουν για τις άγιες μέρες.
Φυσικά ανάμεσά τους και η Kate Middleton που θα περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα στο παλάτι. Η αλήθεια είναι όμως πως όλη αυτή η συγκέντρωση γαλαζοαίματων έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στο προσωπικό του παλατιού που έχουν να δουν τόσο κόσμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια συγκεντρωμένο. Και επειδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί όλοι οι χώροι του παλατιού εδώ και χρόνια, οι πιο μακρινοί συγγενείς της οικογένειας θα μείνει σε δωμάτια της υπηρεσίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved