Φουσκωτή κούκλα το δώρο της Kate Middleton στον Harry!
Lifestyle

Φουσκωτή κούκλα το δώρο της Kate Middleton στον Harry!

Δεν λέει να «σταυρώσει» γυναίκα ο πρίγκιπας Harry και η Kate Middleton αποφάσισε ενόψει Χριστουγέννων να... πληρώσει μία για να τον βοηθήσει!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η σύζυγος του William -που φέτος θα κάνει τις πρώτες βασιλικές της γιορτές- πήρε για τον κουνιάδο της μια... κούκλα, που φουσκώνει εντός 72 ωρών βάζοντάς της νερό και ξεφουσκώνει όταν την βαρεθείς!

Πρόκειται για την κούκλα «Grow Your Own Girlfriend», για την οποία οι κατασκευαστές της αναφέρουν: «είναι το κορίτσι που δεν θα διαφωνήσει ποτέ, συμφωνεί με τα πάντα και δεν ρωτάει ποτέ αν έχει παχύνει. Είναι η Κυρία Τέλεια! Είναι ευγενική, δεν γκρινιάζει ποτέ και πάντα το βουλώνει».

Πόσο υπονοούμενο πια αυτή η Kate - Catherine; Πάλι καλά που θα του δώσει και ένα ζευγάρι παπούτσια του οίκου Gucci δηλαδή...

Κατά τα ίδια δημοσιεύματα, στον σύζυγό της η δούκισσα θα δώσει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες από το πρόσφατο ταξίδι τους και ένα πλεκτό σκουφί, ενώ στην βασίλισσα Ελισάβετ μία κορνίζα με το αγαπημένο της σκυλάκι ράτσας κόργκις!

Όλα τα δώρα θα ανοιχτούν κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου γεύματος που θα γίνει στο κτήμα της βασιλικής οικογένειας στο Νόρφολκ. Όσο για το τι θα φάνε; Αστακό, γαλοπούλα και χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, λένε οι πληροφορίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved