Το «Cirque du Soleil» θα δώσει «Ελπίδα»
Lifestyle

Το «Cirque du Soleil» θα δώσει «Ελπίδα»

Ελπίδα θα δώσει η διεθνής ομάδα του «Cirque du Soleil». Οι πενήντα πέντε ερμηνευτές και μουσικοί μετά από την περιοδεία τους σε δεκαπέντε χώρες έρχονται πρώτη φορά στη χώρα μας.

Στις 5 Σεπτεμβρίου μία από τις εννέα παραστάσεις του που θα δοθούν στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ θα είναι αφιερωμένη στους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα».

Ο τίτλος της παράστασης είναι «Alegria», μια λέξη ισπανική που σημαίνει αγαλλίαση, χαρά, ψυχική ευφορία και λειτουργεί σαν αντίδοτο στην κακοδαιμονία για τους Ισπανούς.

Η παράσταση του Cirque du Soleil είναι ένα συναρπαστικό υπερθέαμα, που συνδυάζει αριστοτεχνικά τη μαγεία του τσίρκου, την ποίηση του θεάτρου και τη σαγήνη όλων των άλλων σκηνικών τεχνών, της μουσικής, της μιμικής, του χορού, συνδυαζόμενα με την ακροβασία και τον αθλητισμό.

Η πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εκφράζουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Cirque du Soleil και στην εταιρεία παραγωγής ΛΑΒΡΥΣ, καθώς και σε όλον τον κόσμο που θα βρεθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ για την υποστήριξή τους στο έργο του συλλόγου.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στην υλοποίηση του νέου οράματος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών που θα λειτουργήσει στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ». πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved