Πριγκίπισσα Θεοδώρα: «Θέλω να κάνω οικογένεια. Ονειρεύομαι και εγώ τον γοητευτικό πρίγκιπα»
Lifestyle

Πριγκίπισσα Θεοδώρα: «Θέλω να κάνω οικογένεια. Ονειρεύομαι και εγώ τον γοητευτικό πρίγκιπα»

Η πριγκίπισσα Θεοδώρα μιλά για τον συνεχή αγώνα της να πετύχει το όνειρο της, για τον γοητευτικό πρίγκιπα που περιμένει και την οικογένεια!

Η κόρη του τέως βασιλιά πόζαρε στον φακό αδυνατισμένη και ανανεωμένη και μίλησε για την καριέρα της στην "Real life": «Τρεις φορές την εβδομάδα περνάω από οντισιόν και από το σπίτι στέλνω συνέχεια βιογραφικά σε παραγωγές που με ενδιαφέρουν » αναφερόμενη στις προσπάθειες που καταβάλλει προκειμένου να διακριθεί στην υποκριτική.

«Θέλω να κάνω οικογένεια. Ονειρεύομαι και εγώ τον γοητευτικό πρίγκιπα» εξομολογείται η μικρή κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Και τονίζει: «Τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου τις έχω περάσει με την οικογένεια μου... Η οικογένεια μου είναι ο θησαυρός μου»!

Και περιγράφει την πρώτη φορά που ήρθε στην Ελλάδα: «Θυμάμαι αυτό το ταξίδι με πολλή συγκίνηση και δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήμουν μόλις 10 ετών . Μου άρεσε που περπατούσαμε στο δρόμο και ο κόσμος αναγνώριζε τους δικούς μου... Στην Ελλάδα δεν έχω καταφέρει να ταξιδέψω όσο θα ήθελα. Είναι μια όμορφη χώρα, με πολλά όμορφα μέρη που θα ήθελα να δω» .

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved