Ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού ανησυχεί και ζητά δρακόντεια μέτρα ασφαλείας!
Lifestyle

Ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού ανησυχεί και ζητά δρακόντεια μέτρα ασφαλείας!

Ανησυχεί και ζητά δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τον Σκορπιό! Ο λόγος για το νέο ιδιοκτήτη του νησιού τον Ρώσο κροίσο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, ο οποίος ζήτησε να αυξηθούν οι περιπολίες των αρμοδίων αρχών γύρω από τον επίγειο παράδεισο.

Ο Ρώσος μεγιστάνας φαίνεται πως ανησυχεί για τη μετακόμιση στο νησί και τα υπάρχοντα του που μεταφέροντα σταδιακά εκεί. Αφορμή για αυτή του την ανησυχία στάθηκαν οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από κοντινή απόσταση και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για διαδικασία μετακόμισης επίπλων και άλλων αντικειμένων του Έλληνα Κροίσου, Αριστοτέλη Ωνάση.

Μάλιστα επειδή δεν έχει οργανωθεί ακόμα ο ιδιωτικός στρατός που είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του νησιού ζήτησε μέσω της διαχειρίστριας εταιρείας του Σκορπιού και των δικηγορικών γραφείων που ασχολούνται με τις τυπικές διαδικασίες της παραχώρησης κυριότητας του νησιού τη συνδρομή του λιμενικού.

Επειδή λοιπόν φοβάται το πλιάτσικο, όπως αναφέρει και το meganisinews ο Ρώσος μεγιστάνας ζήτησε σκάφη του λιμενικού να περιπολούν γύρω από τον Σκορπιό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved