Διέγραψαν τον Μυταρά από την Ακαδημία Αθηνών γιατί δεν πήγαινε λόγω προβλήματος υγείας!
Lifestyle

Διέγραψαν τον Μυταρά από την Ακαδημία Αθηνών γιατί δεν πήγαινε λόγω προβλήματος υγείας!

Για την διαγραφή του από τα ενεργά μέλη της ακαδημίας Αθηνών λόγω της απουσίας του από την Ολομέλεια μίλησε με παράπονο ο Δημήτρης Μυταράς.

«Η Ακαδημία Αθηνών με ψήφισε στα ενεργά μέλη της μεν, αλλά είχα την κακή τύχη να πάθω την ασθένεια της οπτικής νευροπάθειας που με εμπόδιζε να παρίσταμαι στην Ολομέλεια απλούστατα γιατί δεν μπορούσα να βλέπω καλά. Στην Ακαδημία υπολόγισαν ότι δεν πήγαινα και με απέβαλαν, αλλά εγώ δεν μπορούσα να πάω. Έλειψα περισσότερο από ένα χρόνο και σύμφωνα με το καταστατικό της Ακαδημίας η απουσία πάνω από ένα χρόνο άνευ αδείας θεωρείται παραίτηση. Έστειλα ωστόσο επιστολές και γνωματεύσεις (είχα πάει μάλιστα στην Σουηδία για αυτό τον λόγο προκειμένου να προσκομίσω τα ιατρικά δικαιολογητικά), αλλά δεν τα δέχθηκαν και έτσι με απέβαλαν. Αποφάσισα ότι η Ακαδημία τελείωσε για μένα. Ούτε θέλω να την ξαναδώ» τόνισε στο Βήμα με συνέντευξή του.

Η πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του, έκανε τον Δημήτρη Μυταρά να δει τα πράγματα αλλιώς: «Είμαι μεγάλη και σκληρή δοκιμασία. Μου έχουν πει ότι θέλει 4 χρόνια για να περάσει και εγώ βρίσκομαι στο τέλος αυτής της περιπέτειας. Έχω αλλάξει όμως ιδέες. Έχω αλλάξει πάρα πολύ. Καταλαβαίνω πρέπει να είμαστε στους άλλους. Οι άλλοι είναι που μας κάνουν και δυστυχείς και ευτυχείς στην ζωή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved