Celebrity Cooking: 16 διάσημοι Έλληνες μαγείρεψαν για τη W.I.N. HELLAS
Lifestyle

Celebrity Cooking: 16 διάσημοι Έλληνες μαγείρεψαν για τη W.I.N. HELLAS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ η εκδήλωση Celebrity Cooking της W.I.N. Hellas.

Tο εστιατόριο BarQue, στη Ν.Ερυθραία, γέμισε από τους καλεσμένους της οργάνωσης που τη στήριξαν, απολαμβάνοντας ένα δείπνο που ετοιμάστηκε μπροστά τους, από 16 διάσημους Έλληνες, από πολλούς διαφορετικούς χώρους.
Οι Χριστίνα Αλούπη, Νίκος Βουρλιώτης, Τάκης Ζαχαράτος, Δέσποινα Καμπούρη, Έλλη Κοκκίνου, Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Λιανός, Σωτήρης Νίνης, Έλενα Παπαβασιλείου, Νικολέττα Ράλλη, Παύλος Σταματόπουλος, Μύρωνας Στρατής, Μαίρη Συνατσάκη, Μαριλίτα Χατζηβασιλείου, Donna Chalas, καθώς και ο αξιότιμος Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, έχοντας αποδεχθεί την πρόσκληση της project manager, Σαμάνθας Αποστολοπούλου, η οποία είχε και την αρχική ιδέα για την όλη εκδήλωση, μαγείρεψαν μπροστά στους φίλους της W.I.N. Hellas ένα πλήρες δείπνο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για τη λειτουργία της οργάνωσης.
Στις εκπλήξεις της βραδιάς, εκτός από την παρουσία των παικτών μπάσκετ του Παναθηναϊκού, James Gist και Ramel Curry, οι οποίοι μαγείρεψαν και σέρβιραν, συγκαταλέγεται και το σερβίρισμα των πιάτων προς τους καλεσμένους από τους επώνυμους σεφ, με τους Δέσποινα Καμπούρη, Μαίρη Συνατσάκη, Μύρωνα Στρατή και Μάντα Παπαδάκου να έχουν σερβίρει τα περισσότερα πιάτα της εκδήλωσης!
Η Αννίτα Ναθαναήλ, που στηρίζει την οργάνωση από την ίδρυσή της, παρουσίασε την όλη εκδήλωση, δίνοντας την ευκαιρία και στους διάσημους σεφ της βραδιάς να μας μιλήσουν για τη σχέση τους με τη μαγειρική, υπό τους ήχους της μουσικής που επέλεξε ο γνωστός DJ Γιάννης Σαρτζετάκης.
Την εκδήλωση και κατά συνέπεια τη W.I.N. Hellas, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι κ.κ. Δέσποινα Γιαννακοπούλου, Γκαμπριέλα Πετζετάκη, Δημήτρης Παπαδόπουλος & Αμαλία Κυπαρίσση, Μάιρα Βαγιωνή, Θανάσης Αθανασίου & Ντόλυ Φατσέα, Άγγελος & Βίβή Μπασινά, Αντώνης & Βάσω Νικοπολίδη, Ρούλα Σταματοπούλου, Βίλλυ Θεοφάνους, Χριστίνα & Δημήτρης Παππάς, Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Κώστας Φραγκούλης, Βλάσσης Χολέβας, Σάββας Πούμπουρας, Τάσος Μελετόπουλος, Claudia de la Flor, Τίνα Ξουράφη, Έλλη Αγγελιδάκη, Μαρία-Λουίζα Βούρου, Ελευθερία Τοκατλίδη (αντιδήμαρχος Χαϊδαρίου), κ.α.
Μεγάλοι χορηγοί της βραδιάς ήταν η AMSTEL, η BARILLA, το FOXLIFE, η COSMETIC DERMAMEDICINE, η TSANOS BAKERY και η οινοποιία TSANTALI με τον οίνο KANENAS, με τις ευγενικές χορηγίες των οποίων μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα η συγκεκριμένη εκδήλωση.
Οι εταιρίες Donna's, +39, AgroMarket, Αίνος, Ανανίας ελαιόλαδο και Παπασπύρου ευγενικά διέθεσαν τα προϊόντα τους και τα ΙΕΚ Ξυνή σχεδίασαν τα υλικά επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς επικοινωνίας μας: το MAD TV, την DPG Media με το "Majenco's Point of View" της Σαμάνθας Αποστολοπούλου στο Queen.gr και το GossipTV.gr , καθώς και το gourmelita.blogspot.gr.

Πηγή φωτογραφιών: Papadakis Press

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved