Όλες οι λεπτομέρειες για την βάφτιση του μωρού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William
Lifestyle

Όλες οι λεπτομέρειες για την βάφτιση του μωρού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William

Στο σπίτι των γονιών της Middleton βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα οι τρισευτυχισμένοι νέοι γονείς, πρίγκιπας William και Kate Middleton με τον νεογέννητο γιο τους πρίγκιπα George Alexander Louis.


Η Δούκισσα του Κέμπριτζ αποφάσισε να μην προσλάβει νταντά, τουλάχιστον από τώρα και έτσι μετακόμισε με τον πρίγκιπα σύζυγό της –που είναι ακόμα σε άδεια- και το μωρό στο σπίτι των γονιών της που έχει μετατραπεί σε φρούριο για να έχει και την βοήθεια της μητέρας της. Σύμφωνα με ότι έχει γίνει γνωστό η Kate Middleton σκοπεύει να παραμείνει εκεί και μετά το τέλος της άδειας πατρότητας του πρίγκιπα William και την επιστροφή του στην μονάδα του και η μόνη μετακίνηση που ίσως κάνουν οικογενειακώς εντός του καλοκαιριού αναμένεται να είναι στα θερινά ανάκτορα προκειμένου να δει από κοντά το δισέγγονό του, ο παππούς του William και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος λόγω πρόσφατου χειρουργείου δεν είναι δυνατόν να μετακινηθεί για να τους επισκεφθεί. Και το φθινόπωρο θα γίνει η βάφτιση!
Αν και επίσημη ανακοίνωση δεν έχει γίνει ακόμα από το παλάτι, οι βασιλικοί ιστορικοί γνωρίζουν ήδη που και πως θα γίνει το μυστήριο της βάφτισης του νεογέννητου πρίγκιπα σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ισχύει εκατοντάδες χρόνια τώρα. Σύμφωνα με αυτό η βάφτιση αναμένεται να γίνει στις αρχές του φθινοπώρου, δηλαδή ή τον Σεπτέμβριο ή το αργότερο τον Οκτώβριο και ο μικρός πρίγκιπας θα φοράει μια απομίμηση των βασιλικών βαφτιστικών ρούχων που φοράνε όλα τα βασιλικά μωρά της Βρετανίας εδώ και 172 χρόνια! Το αυθεντικό κομμάτι που κατασκευάστηκε το 1811 για την βάφτιση της κόρης της Βασίλισσας Βικτώριας, πριγκίπισσας Βικτώριας φορέθηκε από όλα τα βασιλικά μωρά ως το 2004 όπου κρίθηκε πια ότι είναι πολύ εύθραυστο λόγω χρήσης και παλαιότητας και κατασκευάστηκε μια πιστή απομίμησή του. Και πάλι σύμφωνα με την παράδοση και το πρωτόκολλο ο μικρός πρίγκιπας George Alexander Louis καθώς είναι τρίτος στην διαδοχή του θρόνου μετά τον παππού και τον πατέρα του, αναμένεται να βαπτιστεί εντός του παλατιού του Buckingham, στην φημισμένη μουσική αίθουσα όπως ακριβώς έγινε και με τον πρίγκιπα Charles αλλά και τον πρίγκιπα William και μάλιστα στην ειδικά σχεδιασμένη για τις πριγκιπικές βαφτίσεις κολυμπήθρα "The Lily Font" . Ως εδώ οι γονείς Kate και William δεν φαίνεται να έχουν κανέναν λόγο στα διαδικαστικά αφού αυτά επιβάλλει το πρωτόκολλο.

Εκεί που αναμένεται να δώσουν το προσωπικό τους στίγμα είναι στην επιλογή των νονών. Εκεί αναμένεται να κάνουν την έκπληξη αφού οι ιστορικοί και παρατηρητές της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας πιστεύουν πως η Kate και ο William θα επιλέξουν οπωσδήποτε ως νονούς και πρόσωπα της οικογένειας της Kate Middleton –κάτι που στην βάφτιση του William δεν επιτράπηκε να κάνει η πριγκίπισσα Diana- αλλά και πρόσωπα φιλικών βασιλικών οικογενειών, όπως η πρώην ελληνική βασιλική οικογένεια που θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα εκπροσωπείται από ένα νονό ή νονά στην βασιλική βάφτιση που θα είναι σίγουρα το γεγονός του φθινοπώρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved