Αυτή είναι η νέα συλλογή κοσμημάτων της Ευγενίας Νιάρχου
Lifestyle

Αυτή είναι η νέα συλλογή κοσμημάτων της Ευγενίας Νιάρχου

Το όνομα Venyx έδωσε στη νέα συλλογή κοσμημάτων που παρουσίασε πριν από λίγες εβδομάδες η Ευγενία Νιάρχου στα μεγάλα σαλόνια της μόδας.

Η χρυσή κληρονόμος χρησιμοποίησε διάφορα υλικά και ημιπολύτιμες πέτρες προκειμένου να δημιουργήσει μοναδικά κομμάτια που θα κάνουν τις γυναίκες που τα φοράνε να ξεχωρίζουν. Όπως και η ίδια αποκάλυψε, εμπνεύστηκε από το δέρμα των κροκοδείλων, του χαμελέοντα και σπάνιων φιδιών που χρησιμοποίησε προκειμένου να ολοκληρώσει τις δημιουργίες της. Πλέον η Ευγενία θεωρείται εξπέρ του είδους αφού σχεδιάζει ξεχωριστά κοσμήματα από την ηλικία των 18 ετών μιας και της άρεσε πολύ.
Η ίδια χαρακτηρίζει τα κοσμήματά της φουτουριστικά. «Όταν σχεδιάζω κάποιο κόσμημα, προσπαθώ να σκεφτώ ότι αυτή που θα το αγοράσει θα το φοράει τουλάχιστον εκατό χρόνια έτσι ώστε τα κοσμήματά μου να μην είναι εκτός μόδας» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Προσπαθώ να χρησιμοποιώ χρωματιστές λαμπερές πέτρες, γήινα υλικά και να ακολουθώ καινοτόμα σχήματα, διατηρώντας όμως καθαρές τις γραμμές των κοσμημάτων μου». Δείτε τα παρακάτω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved