Βιγκόπουλος-Κοτοβός: Καυτά φιλιά σε έξοδό τους! (φωτό)
Lifestyle

Βιγκόπουλος-Κοτοβός: Καυτά φιλιά σε έξοδό τους! (φωτό)

Τις φήμες ότι χωρίζουν διέψευσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Αχιλλέας Βιγκόπουλος και η Νικόλ Κοτοβός οι οποίοι μάλιστα απέδειξαν ότι διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους του γάμου τους, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένοι και πολύ ερωτευμένοι.

Αδιαφορώντας για όσους τους ήθελαν να βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν από τον χωρισμό, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του έκαναν δημόσια εμφάνιση σε λαμπερή εκδήλωση και δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή να φιλιούνται τρυφερά και να κοιτούν ο ένας τον άλλον στα μάτια.
Ήταν γύρω στις 8.30 το βράδυ όταν, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, πέρασαν την είσοδο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου για τη φιλανθρωπική βραδιά που οργάνωσε η πρόεδρος του Life Action Trust, Χρυσάνθη Λαιμού, για τους σκοπούς του σωματείου. Ντυμένοι επίσημα και με τη Νικόλ να λάμπει από ευτυχία, οι δυο τους κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τις στενές τους φίλες Γιασμίν Οικονομοπούλου και Ελλη Μάντη. Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί, κρατώντας ο ένας συνεχώς τον άλλον αγκαλιά. Έμειναν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και αποχώρησαν μαζί έχοντας πολύ καλή διάθεση.
Αυτή ήταν ουσιαστικά η απάντηση του ζευγαριού σε όλους όσοι θεωρούσαν δεδομένο πως οι δυο τους έχουν ξεκινήσει διαδικασίες διαζυγίου. Η αλήθεια, όμως, απέχει πάρα πολύ από όλες αυτές τις φήμες, καθώς η Ελληνοαμερικανίδα που έφερε στην Ελλάδα τη μόδα των cupcakes και ο επιχειρηματίας είναι πολύ καλά μαζί σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved