Οι... άλλοι Νιάρχοι
Lifestyle

Οι... άλλοι Νιάρχοι

Της Διονυσίας ΖαπατίναΜπορεί ο Σταύρος και η Ευγενία Νιάρχου να είναι οι πιο γνωστοί κληρονόμοι της αυτοκρατορίας του αξέχαστου Σταύρου Νιάρχου, όμως δεν είναι και οι μοναδικοί. Καιρός να γνωρίσουμε και τους... άλλους της οικογενείας!

Ο πρώτος του ξάδελφος Σταύρος Νιάρχος να θεωρείται παγκοσμίως ένας από τους πιο διάσημους Playboy -μην ξεχνάμε τη διάσημη κατάκτησή του Πάρις Χίλτον- όμως ο Νίκος Σταύρος Νιάρχος, γιος του Σπύρου Νιάρχου, ή Nick όπως τον αποκαλούν οι φίλοι, δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα. Είναι πιο χαμηλών τόνων, πιο συνεσταλμένος από τον Σταύρο, και σε καμία περίπτωση δεν θέλει η προσωπική του ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και τα περιοδικά.

Ο Νίκος είναι ο πρωτότοκος από τα τρία παιδιά που απέκτησε ο Σπύρος Νιάρχος με την Δάφνη Γκίνες και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Έχει σπουδάσει στα καλύτερα κολέγια όμως η μεγάλη του αδυναμία είναι το πόλο. Ανήκει σε ομάδα, όμως συγχρόνως φρόντισε και να σπουδάσει, πολιτικές επιστήμες, σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, το Yale.

Ο χώρος όμως που τον τραβά σαν μαγνήτης επαγγελματικά, δεν είναι η πολιτική αλλά η... δημοσιογραφία. Από τα πρώτα κιόλας χρόνια των σπουδών του, απέκτησε τη δική του στήλη στην πανεπιστημιακή εφημερίδα “Yale Daily News” όμως επειδή έχει καλή... πένα αρθρογραφεί και σε περιοδικά που ασχολούνται με τα ταξίδια ανά τον κόσμο.


Ο επαγγελματίας αθλητής Τεό



Ένας... άλλος Νιάρχος είναι ο μικρότερος -18 χρονών σήμερα- αδελφός του Σταύρου και της Ευγενίας Νιάρχου, παιδιών του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτώρια Γκίνες. Πρόκειται για τον Θεοδωράκη Νιάρχο που αυτή τη στιγμή θεωρείται από τους κορυφαίους αθλητές του σερφ. Αγάπη που απέκτησε από τον μεγαλύτερο αδελφό του Σταύρο, μόνο που ο Theo όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, φρόντισε να ανεβάσει για τον ίδιο του τον εαυτό αρκετά ψηλά τον πήχη.

Ο Theo όμως προπονείται πολλές ώρες και με το skateboard. Όσο για τις σχέσεις μεταξύ των αδελφών. Τα δύο αγόρια προσέχουν σαν τα μάτια τους την αδελφή τους Ευγενία ενώ μεταξύ τους τους δένει μία βαθιά αγάπη που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλύτερα μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, ο Σταύρος και ο Theo συνηθίζουν να καταφεύγουν στο εξοχικό που διαθέτει η οικογένεια στη Χαβάη και να επιδίδονται εκεί με τις ώρες στα αγαπημένα τους αθλήματα. Ειδικά στο σερφ, ο Θεοδωράκης θεωρείται άπιαστος και μάλιστα πριν από περίπου ενάμισι χρόνο είχε υπογράψει και συμβόλαια αποκλειστικής συνεργασίας με επαγγελματική ομάδα του συγκεκριμένου αθλήματος.

Σε ό,τι αφορά τώρα το lifestyle του Θεοδωράκη Νιάρχου, βγαίνει με τους φίλους του και διασκεδάζει, όμως δεν το παρακάνει σαν τον αδελφό του. Δείχνει να έχει περισσότερη πειθαρχία ως χαρακτήρας και προτιμά να θυσιάσει ένα βράδυ τη διασκέδασή του αν το επόμενο πρωί έχει κανονίσει με τους φίλους του να βρεθούν από νωρίς σε παραλία της Χαβάης για να... κατακτήσουν τα κύματα!


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved