Τα δάκρυα του πρίγκιπα Χάρι!
Lifestyle

Τα δάκρυα του πρίγκιπα Χάρι!

Ο Πρίγκιπας Χάρι έκανε περιοδεία στη Βραζιλία και η περιοδεία του αυτή τελείωσε με δάκρυα.

Ο πρίγκιπας άκουσε τις συγκινητικές ιστορίες παιδιών που έχουν «χάσει» τους γονείς τους και αυτά του θύμισαν την μητέρα του, την Νταϊάνα.

Ο Χάρι συνάντησε τα παιδιά κατά την επίσκεψη του στο ACER, την Οργάνωση για την Υποστήριξη Παιδιών σε Κίνδυνο, η οποία βοηθά παιδιά στην Ντιαντέμα κοντά στο Σάο Πάολο. Αφού έπαιξε μαζί τους ποδόσφαιρο, κουβέντιασε μαζί τους και άκουσε με προσοχή τις ιστορίες τους.

Παράλληλα, μίλησε και με άλλα παιδιά, τα οποία έχουν μείνει ορφανά, καθώς η βία «θερίζει» στις φτωχογειτονιές της Βραζιλίας. Όπως ένα πεντάχρονο αγόρι που η μητέρα του το εγκατέλειψε στο δρόμο σε ηλικία οκτώ μηνών, μη μπορώντας να το μεγαλώσει, καθώς δεν επαρκούσαν τα χρήματα και για το παιδί και για τη δόση της.
Ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε: «Κάποιες από τις ιστορίες των παιδιών που άκουσα στη Ντιαντέμα με έκαναν να δακρύσω. Όπως αυτή των δύο κοριτσιών, της Καρίνα και της Καρολίνα, που ήταν πολύ συγκινητική».

Και πρόσθεσε: «τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών με έκαναν να καταλάβω ότι στο ACER γίνεται καλή δουλειά και τα φροντίζουν όπως πρέπει», ενώ πρόσθεσε ότι «τα όσα μου είπαν κάποια από τα παιδιά ήταν σοκαριστικά. Δε μπορώ να πω ότι είναι τυχερά, αλλά είναι καλό το ότι έχουν ξεφύγει μακριά από όλη αυτή τη βία και ενώθηκαν με άλλα παιδάκια σε μια κοινότητα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved