Απίστευτο! Έχουν εγκαταλείψει τον τάφο της Νταϊάνα (φωτό)
Lifestyle

Απίστευτο! Έχουν εγκαταλείψει τον τάφο της Νταϊάνα (φωτό)

Ο πρώην μάγειρας της βασίλισσας Ελισάβετ και της Νταϊάνα, από το 1993 ως το 1997, πήγε ως τον τάφο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας και σοκαρίστηκε από όσα είδε.

Ο τάφος της Νταϊάνα βρίσκεται στην περιοχή Αλθορπ, όπου βρίσκεται η ιστορική κατοικία της οικογένειας Σπένσερ, και είναι τοποθετημένος σε ένα μικρό νησάκι στο μέσο των κήπων. Ο μάγειρας βρήκε τον τάφο εγκαταλειμμένο και το έγραψε στο twitter: «Είναι θλιβερό να βλέπει κανείς ότι ο Earl Spencer αδιαφορεί για την τελευταία κατοικία της Νταϊάνα. Σας παρακαλώ, κόψτε αυτά τα αγριόχορτα. Αν εγώ είχα ασχοληθεί μαζί της όσο εσείς ασχολείστε τώρα μαζί της, θα με είχαν απολύσει».

«Σας ικετεύω, καθαρίστε τα χορτάρια στο νησάκι. Αποδείξτε ότι θέλετε να την έχετε εδώ κοντά σας από αγάπη και όχι για το κέρδος» κατηγορώντας τον αδερφό της Νταϊάνα Earl Spencer.

Και δεν έμεινε εκεί, το έγραψε και στο προσωπικό του site: ««Αυτό είναι αχούρι, δεν είναι τόπος για μια πριγκίπισσα. Η λίμνη είναι γεμάτη φύκια, τα δένδρα και οι θάμνοι κατακλύζουν τον τάφο, σαν να μην έχουν ποτέ κλαδευτεί. Ακόμη και η μπογιά στο εσωτερικό του μνημείου ήταν σοκαριστική. Ολα έμοιαζαν περισσότερο σαν ένας εγκαταλειμμένος κήπος παρά σαν ένα μνημείο προς τιμήν της πιο φωτογραφημένης γυναίκας στον κόσμο... Δεν ξέρω γιατί εξεπλάγην όταν είδα πόσοι πολλοί άνθρωποι επισκέπτονταν τον μνημείο. Ολοι συμφωνούσαν ότι η πριγκίπισσα είχε ξεχαστεί, ακόμη και εδώ, στο σπίτι της, όπου ζει ο αδελφός της. Αυτός ο αδελφός τον οποίο είχε τόσο παρηγορήσει και βοηθήσει όταν ήταν μικρός, την εποχή που χώρισαν οι γονείς τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved