Νιάρχου-Οικονόμου: Ντύθηκαν μασκέ σε φιλανθρωπικό γκαλά για το Halloween
Lifestyle

Νιάρχου-Οικονόμου: Ντύθηκαν μασκέ σε φιλανθρωπικό γκαλά για το Halloween

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ δείχνουν να είναι η Ευγενία Νιάρχου και ο Χρήστος Οικονόμου, γιος του μεγαλοεφοπλιστή Γιώργου Οικονόμου.

Μπορεί τον περισσότερο από τον ελεύθερο χρόνο τους να τον διαθέτουν σε πολυτελή ταξίδια στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, είτε για να χαρούν τον έρωτά τους είτε για να παραστούν σε κάποια από τα πιο περιζήτητα κοσμικά events που διοργανώνονται ανά τον κόσμο, ωστόσο δεν παραλείπουν να υποστηρίζουν φιλανθρωπικές δράσεις προκειμένου να βοηθηθούν συνάνθρωποί τους που έχουν σταθεί λιγότερο τυχεροί στη ζωή.
Μια ανάλογη εκδήλωση της UNICEF διοργανώθηκε, σύμφωνα με τη real, πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, στην οποία η Ευγενία και ο Χρήστος έδωσαν το «παρών». Το συγκεκριμένο event, που ήταν αφιερωμένο στα παιδιά της πολύπαθης Συρίας, είχε άρωμα Halloween, καθώς οι καλεσμένοι έπρεπε να είναι ντυμένοι μασκέ. Η χρυσή κληρονόμος έκανε εντυπωσιακή είσοδο μεταμφιεσμένη σε μάγισσα, με το ντεκολτέ του μάξι φορέματός της και το αστραφτερό χαμόγελο που μοίραζε γενναιόδωρα στους φωτογράφους να κλέβουν την παράσταση. Ο σύντροφός της επέλεξε μια πιο συντηρητική εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο σμόκιν, συνδυασμένο με μαύρη μάσκα. Κατά κοινή ομολογία, οι δυο τους έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι, διεκδικώντας επάξια μία από τις υψηλότερες θέσεις στη λίστα με τα πιο συμπαθή ζευγάρια της ευρωπαϊκής αριστοκρατίας.
Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους της εκδήλωσης ήταν ο ηθοποιός Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, που ήταν ο οικοδεσπότης της βραδιάς, ο τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς, η τραγουδίστρια Λίλι Αλεν, ο σχεδιαστής Μάθιου Γουίλιαμσον, η επιστήθια φίλη της Ευγενίας και κόρη του Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ, Καμίλα, ο πολυεκατομμυριούχος πρώην σύζυγος της Ούμα Θέρμαν, Αρπάντ Μπουσόν, το μοντέλο και σύντροφος του ηθοποιού Μπράντλεϊ Κούπερ, Σούκι Γουότερχαουζ, ο μουσικός Μπράιαν Ανταμς, που διασκέδασε με τις επιτυχίες του τους καλεσμένους, ο σκηνοθέτης και πρώην σύζυγος της Μαντόνα, Γκάι Ρίτσι, συνοδευόμενος από τον 14χρονο γιο τους Ρόκο, μέλη της οικογένειας Ρότσιλντ και πολλοί άλλοι. Η Ευγενία και ο Χρήστος χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με τους φίλους τους μέχρι αργά, πριν αναχωρήσουν για την πολυτελή έπαυλη που διαθέτουν στην αγγλική πρωτεύουσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved