Νάντια Λιαρέλλη: Παρουσίασε το νέο της παραμύθι «Ο Ρίκος, ο Ριρίκος και η μικρή Γλυκερία»
Lifestyle

Νάντια Λιαρέλλη: Παρουσίασε το νέο της παραμύθι «Ο Ρίκος, ο Ριρίκος και η μικρή Γλυκερία»

Το νέο της παραμύθι «Ο Ρίκος, ο Ριρίκος και η μικρή Γλυκερία» παρουσίασε η συγγραφέας Νάντια Λιαρέλλη το Σάββατο το μεσημέρι στο Public Συντάγματος.

Πρόκειται για ένα υπέροχο βιβλίο, διδακτικό για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς και σίγουρα δεν πρέπει να λείπει από καμία παιδική βιβλιοθήκη. Με τρυφερότηα η Νάντια Λιαρέλλη, μας μεταφέρει σε μια περιπέτεια κατά την οποία ανακαλύπτουμε τη σημασία της οικογένειας, της αγωγής και της παιδείας, της στοργής, της αγάπης και της προσφορά. Την παρουσίαση έκανε η Μαρία Χούκλη, η Πρόεδρος του Make-a-Wish Ελλάδας Αναστασία Μανιά, και η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά.
Δυο λόγια για το βιβλίο

Παραμονή Χριστουγέννων και ο Ρίκος κι ο Ριρίκος, δύο σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια, ακολουθούν κρυφά τους γονείς τους στον επάνω κόσμο για το δωδεκαήμερο. Στο δρόμο χάνονται αλλά για καλή τους τύχη βρίσκουν ένα μικρό κοριτσάκι, τη Γλυκερία, που είναι πρόθυμη με κάθε μέσον να τους βοηθήσει να βρουν τους δικούς τους. Τι μπορεί να κάνει ένα μικρό κοριτσάκι 6 χρόνων θα το ανακαλύψουμε ξεφυλλίζοντας τις σελίδες.
Μέσα απ αυτή την περιπέτεια ανακαλύπτουμε τη σημασία της οικογένειας, της αγωγής και της παιδείας, της στοργής, της αγάπης και της προσφοράς. Είναι ένα μάθημα ζωής για μικρούς και μεγάλους. Η σημασία της φιλίας και της δημιουργίας ευκαιριών που όλοι μας την δικαιούμαστε. Η αποδοχή της διαφορετικότητας και της αλληλοβοήθειας πάντα κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved