Θεοδώρα: Νέος ρόλος-έκπληξη στο θέατρο και η κινηματογραφική ταινία!
Lifestyle

Θεοδώρα: Νέος ρόλος-έκπληξη στο θέατρο και η κινηματογραφική ταινία!

Πολυάσχολη είναι τον τελευταίο καιρό η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, καθώς «µοιράζεται» µεταξύ θεάτρου, τηλεόρασης και κινηµατογράφου.

Μπορεί πλέον να µη βρίσκει ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της, όµως βλέπει τη σκληρή προσπάθεια που έκανε τα τελευταία χρόνια, για να αποδείξει το ταλέντο της στην υποκριτική, να αποδίδει καρπούς. Σε αυτή την πρώτη επαγγελµατική επαφή της µε το θεατρικό σανίδι στην κωµική αλλά ιδιαιτέρως απαιτητική, από πλευράς ρόλου, παράσταση Boners and other stupid mistakes, η ίδια δέχεται πολύ κολακευτικά σχόλια, ενώ οι κριτικές για την ερµηνεία της είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Πρόσφατα ολοκλήρωσε, σύμφωνα με τη real και τα γυρίσµατα για την ταινία µε τίτλο Little boy, η οποία σύντοµα θα προβληθεί στις κινηµατογραφικές αίθουσες.
Παράλληλα εκτός από τη συµµετοχή της στη δηµοφιλή αµερικανική σειρά «Τόλµη και γοητεία», όπου υποδύεται την Άλισον, µία νεαρή και πανέξυπνη γραµµατέα, η Θεοδώρα -ή Theodora Greece, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνοµα- δίνει επί σκηνής τον καλύτερό της εαυτό στην παράσταση που ανεβάζει η θεατρική οµάδα του διάσηµου Αµερικανού ηθοποιού Τσικ Βενέρα στο Renegade Theatre στο Λος Αντζελες. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία ανέλαβε η γνωστή σεναριογράφος, σκηνοθέτις και παραγωγός Τζάνα Κινγκ, ενώ την παραγωγή η επίσης γνωστή Αµερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός Εµιλι Ο'Μέρα. Η υπόθεση του έργου αφορά τις περίπλοκες σχέσεις των ζευγαριών, τα απρόβλεπτα παιχνίδια της ζωής, τις απρόσµενες διαδροµές του έρωτα και τον αγώνα για ισορροπία που απαιτεί η καθηµερινή συµβίωση. Η παράσταση αποτελεί µια αστείρευτη πηγή γέλιου και απευθύνεται στο κοινό που έχει βαρεθεί παραστάσεις κλασικών δηµιουργών. Οι πρώτες κριτικές για το έργο, το οποίο θα παίζεται έως και τις 15 Μαρτίου, είναι πολύ θετικές, όπως άλλωστε και για τη γλυκιά πριγκίπισσα, της οποίας η ερµηνεία στον ρόλο της Lena -φίλης της πρωταγωνίστριας- είναι εξαιρετική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved