Μαρία Καλάβρια: «Με τον Σάμι δεν είμαστε το κλασικό ζευγάρι»
Lifestyle

Μαρία Καλάβρια: «Με τον Σάμι δεν είμαστε το κλασικό ζευγάρι»

Η Μαρία Καλάβρια είναι παντρεμένη 18 χρόνια με τον Σάμι Φάις και εξομολογήθηκε το μυστικός ενός πετυχημένου γάμου ενώ δήλωσε και πώς είναι σαν μαμά.

Με τον σύζυγο σου Σάμι Φάις είστε ήδη 1 8 χρόνια μαζί. Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου;

«Δε νομίζω ότι με τον Σάμι είμαστε το κλασικό ζευγάρι. Ο καθένας είναι ανεξάρτητος έχει το πρόγραμμα του, τη δουλειά του και συναντιόμαστε αργά το βράδυ στο σπίτι, όπου είμαστε πια κατάκοποι. Και να θέλαμε δηλαδή να τσακωθούμε, δεν μπορούμε γιατί όλα τα αποθέματα ενέργειας τα έχουμε εξαντλήσει στη δουλειά. Αυτό βοηθάει πολύ. Αν ήμασταν 24 ώρες το 24ωρο μαζί, θα τσακωνόμασταν συνέχεια».

Είσαι αυστηρή μαμά;

«Καθόλου. Είμαι φωνακλού μαμά. Γα παιδιά μου ξέρουν ότι αν βάλω τη φωνή, θα πρέπει να μαζευτούν, σε αντίθεση με τον πατέρας του που αν πάει να τα μαλώσει, θα βάλουν τα γέλια. Για να καταλάβεις αν τύχαινε καμία φορά να πάω κάπου ταξίδι, με έπαιρνε τηλέφωνο ο Σάμι και μου έλεγε: “Γύρνα πίσω. Τα παιδιά δεν θέλουν να πάνε σχολείο”. Από την άλλη, δεν είμαι και η κλασική μαμά που θα είναι συνέχεια από πάνω τους και θα τους λέει τι να κάνουν, θέλω τα παιδιά μου να είναι ανεξάρτητα. Κι αυτό που έχω καταφέρει και είμαι περήφανη είναι ότι με εμπιστεύονται και ξέρουν ότι μπορούν να μου πουν τα πάντα».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved