Βαφτίζει την κόρη της την ημέρα των εκλογών!
Lifestyle

Βαφτίζει την κόρη της την ημέρα των εκλογών!

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου εκτός από τις εκλογές θα γίνει και η βάπτιση της κόρης της Νάντιας Καρβέλη και του Ανδρέα Αλαμάνου

Το ζευγάρι σχεδίαζε από καιρό τη βάπτιση της 15 μηνών κόρη του και είχε διαλέξει αυτή την ημερομηνία φυσικά πριν από την προκύρηξη των Εθνικών Εκλογών.

Το ότι τελικά συνέπεσε με τις εκλογές η αλήθεια είναι ότι αρχικά τους χάλασε τη διάθεση και τα προγραμματισμένα τους σχέδια, αφού λόγω εκλογών αλλά και λόγω capital controls πολλά πράγματα που είχαν στο μυαλό τους τελικά δε θα γίνουν όπως τα περίμεναν και τα φανταζόντουσαν. Αυτό που δεν άλλαξε ήταν η απόφασή τους να προσφέρουν με τη βάπτιση της κόρης τους κάτι καλό και έτσι προτίμησαν να διαθέσουν τα χρήματα για τα προσκλητήρια στο "Χαμόγελο του Παιδιού", παραγγέλνοντας από εκεί τις προσκλήσεις τους για τη βάπτιση της μικρής κάνοντας ουσιαστικά μια πολύ όμορφη χειρονομία.

"Ο μπαμπάς μου και η μαμά μου, αν δεν πίεζα εγώ, ίσως να με βάπτιζαν όταν θα έβρισκα γαμπρό! Έτσι εγώ σαν τσιλιβήθρα κάνω μπλουμ στην κολυμπήθρα και όλους όσους αγαπώ στα βαφτίσια μου καλώ..." γράφει το ροζ προσκλητήριο και αναγράφει φυσικά την ημέρα, την ώρα και τον τόπο που θα γίνει η βάπτιση της μικρούλας που θα πάρει το όνομα, Φωτεινή! Νονές δύο φίλες του ζευγαριού ενώ μετά το μυστήριο το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα πριβέ πάρτι στο σπίτι του στο Ελληνικό και μετά το πάρτι η... ψήφος! Δείτε το όμορφο προσκλητήριο και με το καλό το μπλουμ της μικρούλας τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved