Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Τα δυσβάσταχτα χρέη, οι δικαστικές διαμάχες και οι πλειστηριασμοί
Lifestyle

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Τα δυσβάσταχτα χρέη, οι δικαστικές διαμάχες και οι πλειστηριασμοί

Δυσβάσταχτα χρέη, δικαστικές διαμάχες, αγωγές και επαναλαμβανόμενοι πλειστηριασμοί.

Κάπως έτσι έχει διαμορφωθεί η καθημερινότητα της άλλοτε πρώτης κυρίας της χώρας, Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου. Μόλις μερικά εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές, το στήσιμο της κάλπης της χάρισε μια... παράταση από τις απαιτήσεις που εγείρουν δικαστικώς εναντίον της αρκετοί από τους πιστωτές της. Δεν ήταν μόνο το προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα Παπανδρέου που αναστάτωσε τις προηγούμενες ημέρες τη Δήμητρα Λιανή, κάνοντας τη να προβεί στις γνωστές αιχμηρές αναρτήσεις της facebook.
Η εβδομάδα προβλεπόταν δύσκολη και για ακόμα έναν λόγο: Την Τετάρτη θα εκδικαζόταν στο Πρωτοδικείο αγωγή της Χριστιανικής Ενωσης Νεανίδων (ΧΕΝ) για καταβολή μισθωμάτων που φέρεται να οφείλει η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου. Ωστόσο, η δίκη αναβλήθηκε, καθώς τα δικαστήρια παρέμειναν κλειστά λόγω των επερχόμενων εκλογών. Η οφειλή, που ανέρχεται περίπου στα 26.000 ευρώ, αφορά σε ενοίκια τα οποία δεν μπόρεσε να καταβάλει την περίοδο που κατοικούσε σε ένα από τα ακίνητα της Ενωσης η κυρία Λιανή. Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες διακανονισμού, δεν-έγινε εφικτό να διευθετηθεί το ζήτημα, που «σέρνεται» στα δικαστήρια αρκετά χρόνια.
Δεν είναι λίγες οι φορές που η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου έχει ξεσπάσει σε συνεντεύξεις της για τον λιτό βίο που διάγει, εξαιτίας των χρεών της. Πηγή του κακού δεν είναι άλλη από την περιβόητη βίλα της οδού Αγράμπελης, που αγοράστηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου για να στεγάσει τον γάμο του με τη Δήμητρα Λιανή. Ηταν το σπίτι που ανάγκασε τον Ευάγγελο Γιαννόπουλο να πει τη γνωστή φράση «δεν θα πέσουμε για ένα κ@λόσπιτο», εννοώντας ότι δεν θα έπεφτε η κυβέρνηση λόγω όσων είχαν ακουστεί και είχαν γραφτεί για την αγορά του.

πηγή:secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved