Δημήτρης Παπανώτας: «Έφερα το lifestyle στην Ελλάδα»
Lifestyle

Δημήτρης Παπανώτας: «Έφερα το lifestyle στην Ελλάδα»

Πώς έφερε το lifestyle στην Ελλάδα περιγράφει ο Δημήτρης Παπανώτας εκφράζοντας παράλληλα το παράπονό του ότι αυτό δεν του έχει αναγνωριστεί ποτέ...

Καλλιέργησες ποτέ την εικόνα του καλού παιδιού, όπως π.χ. ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το καλλιέργησε και καλά έκανε. Αντιθέτως, η εικόνα, που πλασαριζόταν από τα Μέσα για µένα ήταν πάντα του «ζηµιάρη», δεν µε έπαιρνε να το παίξω καλό παιδί».

Έχεις δεχθεί αρνητικές κριτικές;

«Όταν πρωτοβγήκα δέχθηκα οµοβροντία αρνητικών κριτικών. ∆εν θα ξεχάσω ποτέ µια κριτική για την εκποµπή «Μύθοι και Πραγµατικότητα», στην «Ελευθεροτυπία», που έλεγε ότι πρόκειται για ένα συνονθύλευµα πραγµάτων, που θέλουν να το ονοµάζουν εκποµπή. Όταν στα πρώτα βήµατά σου δέχεσαι τέτοιες κριτικές, τότε πεισµώνεις και γίνεσαι πιο δυνατός. Εξάλλου, εγώ δε δουλεύω για χόµπι. ∆εν είµαι από µια πάµπλουτη οικογένεια και κάνω την πλάκα µου. ∆ουλεύω για να επιβιώσω. Πολλές φορές έχει γραφτεί «γιατί δεν τον πετάνε αυτόν έξω» και σκεφτόµουν πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να στέλνει κάποιον άλλον στην ανεργία µε τόση ευκολία».

Η εκποµπή «Μύθοι και Πραγµατικότητα» άνοιξε τις πύλες σε µια άλλη τηλεόραση. Αισθάνεσαι ότι έφερες το lifestyle στην Ελλάδα;

«Έφερα το lifestyle στην Ελλάδα. Στήλες της εκποµπής έγιναν ολόκληρα κόνσεπτ από άλλους συναδέλφους. Είναι αλήθεια ότι από εκεί ξεκίνησαν πολλά πράγµατα. Επίσης, δεν µου έχει αναγνωριστεί ποτέ αυτό. Ολοι, βέβαια, το ξέρουν, αλλά δεν το λένε ανοιχτά».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved