Κατερίνα Καραβάτου: Η εγκυμοσύνη, οι επιπλοκές και η αγωνία της
Lifestyle

Κατερίνα Καραβάτου: Η εγκυμοσύνη, οι επιπλοκές και η αγωνία της

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι η Κατερίνα Καραβάτου περιμένει το δεύτερο παιδί της, όμως η ίδια διστάζει να αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της.

Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως ο κυριότερος λόγος είναι ότι θέλει πρώτα να προχωρήσει με ασφάλεια η εγκυμοσύνη της, κάτι που συνηθίζουν όλες οι μέλλουσες μανούλες. Η Κατερίνα όμως έχει και έναν λόγο παραπάνω, καθώς η εγκυμοσύνη της στην όμορφη κόρη της, Αέλια, η οποία είναι σήμερα τεσσάρων ετών, δεν υπήρξε και η πιο ευχάριστη μετά από επιπλοκές που παρουσίασε. Όπως θυμόμαστε, τον Φεβρουάριο του 2011, η Κατερίνα Καραβάτου απουσίαζε από την τότε εκπομπή, που παρουσίαζε στον Alpha, «Κους Κους» με τη δικαιολογία μιας απλής ίωσης. Εκείνο όμως που συνέβαινε στην πραγματικότητα με την πρώτη εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας ήταν ότι είχε νοσηλευτεί για πέντε μέρες σε μαιευτική κλινική μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας, λόγω επιπλοκών και παρέμεινε εκεί για προληπτικούς λόγους.

Μετά τη γέννηση της Αέλιας, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου όσο και ο Κρατερός Κατσούλης δεν έκρυψαν ποτέ πως θέλουν να αποκτήσουν και δεύτερο παιδί. Μάλιστα, όπως φαίνεται από πολλές προηγούμενες συνεντεύξεις τους, ο Κρατερός δήλωνε πιο... φανατικός με την ιδέα αυτή. Τον περασμένο Ιούνιο μάλιστα ο ηθοποιός δήλωνε: «Εγώ από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε η Αέλια ήθελα. Άντε να βάλω 5-6 μήνες μετά», ενώ στις αρχές του ίδιου χρόνου είχε πει: «Πολλά, πολλά παιδιά! Γι’ αυτό κι έχω ευχαριστήσει δημόσια όλους τους ανθρώπους που φέρνουν στην εκπομπή είτε μωρά είτε μωρουδιακά-βρεφικά αντικείμενα, ώστε ν’ αρχίσουμε να μπαίνουμε σιγά-σιγά στο κλίμα». Όσο για την Κατερίνα; «Αν με ρωτούσες παλαιότερα θα ήμουν πιο επιφυλακτική στην απάντησή μου. Τώρα πια όμως θέλω να κάνουμε δεύτερο παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved