Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κατακτά το Χόλιγουντ
Lifestyle

Θεοδώρα: Η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κατακτά το Χόλιγουντ

Περιζήτητη στον λαµπερό κόσµο του Χόλιγουντ έχει αρχίσει να γίνεται η πριγκίπισσα Θεοδώρα µετά τον ρόλο που ανέλαβε σε ταινία τρόµου και µε τον οποίο κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η ταινία µε τίτλο «June» ήδη προβάλλεται στις αµερικανικές κινηµατογραφικές αίθουσες και πηγαίνει πολύ καλά στο box office, έχοντας κατακτήσει το απαιτητικό κοινό τέτοιου είδους κινηµατογραφικών παραγωγών.

Σύμφωνα με τη real, η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει µόνιµα στο Λος Αντζελες και «χτίζει» βήµα-βήµα την καριέρα της ηθοποιού, ενθουσιάστηκε όταν της προτάθηκε ο συγκεκριµένος ρόλος, ειδικά όταν πήρε στα χέρια της το πρωτότυπο σενάριο και ενηµερώθηκε ότι σκηνοθέτης αλλά και παραγωγός της θα είναι ο µετρ του είδους Γκουστάβο Κούπερ. Πρόκειται για βραβευµένο σε πολλά διεθνή φεστιβάλ κινηµατογράφου σκηνοθέτη, ο οποίος θεώρησε τη Θεοδώρα ιδανική για τον ρόλο µιας δασκάλας σε δηµοτικό σχολείο. Η ταινία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή ενός ορφανού κοριτσιού που γίνεται εξαιρετικά βίαιο όταν νιώθει ότι απειλείται ή εκνευρίζεται. Μία δαιµονική οντότητα την κυριεύει και η νέα οικογένεια που αποφασίζει να τη µεγαλώσει, όπως και η δασκάλα της, η κυρία Ουάπος, που υποδύεται µε επιτυχία η Θεοδώρα, αναλαµβάνουν να τη βοηθήσουν. Τα πράγµατα παίρνουν απρόβλεπτη τροπή και η αδρεναλίνη χτυπάει... κόκκινο µε το καταιγιστικό σενάριο και τις ατµοσφαιρικές σκηνές τρόµου της ταινίας.
Αν και το περιβάλλον της Θεοδώρας διατηρούσε επιφυλάξεις για τη συµµετοχή της σε ταινία τρόµου, καθώς αυτός ο ρόλος θα µπορούσε να την καθιερώσει σε τέτοιου είδους κινηµατογραφικές παραγωγές, όπως έχει συµβεί µε πολλούς διάσηµους ηθοποιούς, η ίδια δεν προβληµατίστηκε καθόλου, µιας και επρόκειτο για ένα πολύ καλό καστ και εξαιρετικούς συντελεστές γενικότερα. Και δικαιώθηκε για την επιµονή της, καθώς το νέο αυτό εγχείρηµά της είχε µεγάλη απήχηση στο κοινό, γεγονός που χαροποίησε την ίδια αλλά και την οικογένειά της. Επειτα από αυτή την επιτυχία της, η Θεοδώρα δεν σταµατά να δέχεται προτάσεις για ρόλους και ήδη βρίσκεται στο Μεξικό για τα γυρίσµατα µίας ακόµα ταινίας µε τίτλο «Little boy», του διάσηµου Μεξικανού σκηνοθέτη Αλεχάντρο Μοντεβέρντε, η οποία διαδραµατίζεται κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσµίου Πολέµου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved