Γνωριστε την αγαπημένη αδερφή της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη
Lifestyle

Γνωριστε την αγαπημένη αδερφή της Γιάννας Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη

Πρόκειται για την Ελένη Δασκαλάκη, η οποία είναι τρία χρόνια μικρότερη από τη Γιάννα, με την οποία μάλιστα δε μοιάζει καθόλου εμφανισιακά!

Όσοι γνωρίζουν τη μητέρα της Γιάννας, την κυρία Μαρίκα, λένε ότι η Ελένη είναι ίδια με εκείνη, ενώ η Γιάννα μοιάζει με τον πατέρα της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, Φρίξο Δασκαλάκη!

Η Ελένη Δασκαλάκη σπούδασε στη Νομική της Θεσσαλονίκης, όπου ήταν και η Γιάννα. Όταν ήταν φοιτήτριες, όπως έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη ήταν σαν κηδεμόνας για την Ελένη, μια και οι δυο τους βρίσκονται μακριά από το πατρικό τους σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην Έμπαρο, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Ελένη, όπως και η μαμά της Γιάννας είναι η οικογένειά της και τις θέλει πολύ συχνά στο πλευρό της! Η Γιάννα Αγγελοπούλου είναι πολύ δεμένη με τις ρίζες της και δεν ξεχνά ποτέ τον τόπο καταγωγής της! Γι’ αυτό και τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε αποφασίσει μαζί με την κόρη της, Καρολίνα, να βαπτίσουν την εγγονή της στην Έμπαρο, όπου φυσικά ήταν και η Ελένη και η κυρία Μαρίκα, αλλά και όλο το χωριό!

Ο φακός του gossip-tv.gr συνάντησε τις δυο κυρίες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου, «Θεέ μου τι σου κάναμε», ενώ τις προηγούμενες μέρες είχαν επίσης παραβρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα ταινίας «Ένας άλλος κόσμος»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved