Χρυσάνθη Λαιμού: Χρωστά 150.000 ευρώ
Lifestyle

Χρυσάνθη Λαιμού: Χρωστά 150.000 ευρώ

Ο Παναγιώτης και η Χρυσάνθη Λαιμού αναγκάζονται να χάσουν τα δυο πολυτελή yachts του, αφού φαίνεται ότι το ζευγάρι χρωστά 150.000 ευρώ σε δυο μεγάλες εταιρίες.

Το κοσμικό ζευγάρι Λαιμού δεν μπορεί να εξοφλήσει τα χρέη του. Φαίνεται ότι η κρίση χτυπά και τους πλούσιους. Το αποτέλεσμα ήταν να δεσμευτούν από το Λιμενικό τα δυο yachts τους, το "Στροβίλη" (πρώην "Mistral Blue") και το "Phoenician Blue", μετά από ένα χρεος 150.000 ευρώ που οφείλουν σε δυο μεγάλες εταιρείες που ανέλαβαν την επισκευή τους.

Ακόμη, πληροφορίες θέλουν το ζεύγος να μην μπορεί να πληρώσει ούτε και το πλήρωμα των θαλαμηγών του... Συγκεκριμένα, το γyacht "Στροβίλη"΄, το οποίο συνήθιζαν να νοικιάζουν σε Άγγλους ευγενείς που έκαναν τις διακοπές τους στο Αιγαίο, βρίσκεται αγκυροβολημένο από τον Οκτώβριο στη Σύρο και το πλήρωμα του παραμένει απλήρωτο πάνω από 7 μήνες. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας επισκευής μηχανών κ. Ευθύμης Ακτύπης, αναφέρει σε συνέντευξη του πως η οικογένεια Λαιμού του χρωστά 130.000 ευρώ μετά τις εργασίες που έκανε στο γιοτ "Στροβίλη". Συγκεκριμένα ο κ. Ακτύπης αναφέρει ότι όταν τελείωσε τις εργασίες επισκευής, ο Παναγιώτης και η Χρυσάνθη Λαιμού πήραν το σκάφος, άλλαξαν offshore εταιρεία και άλλαξαν και το όνομα της θαλαμηγού, με σκοπό να αποφύγουν την πληρωμή της εταιρείας. "Έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήσαμετο εντοπίσαμε στη Σύρο. Αμέσως κινηθήκαμε νομικά και κάναμε ασφαλιστικά μέτρα", αναφέρει ο ιδιοκτήτης της εταιρείας.
πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved