Βίκυ Λέανδρος: «Όταν έχεις τρία παιδιά  πρέπει να τα μεγαλώσεις η ίδια»
Lifestyle

Βίκυ Λέανδρος: «Όταν έχεις τρία παιδιά πρέπει να τα μεγαλώσεις η ίδια»

Εξαιρετικά πετυχημένη τραγουδίστρια, βαρόνη αλλά πάνω από όλα μαμά η Βίκυ Λέανδρος, όταν έφερε στον κόσμο τα παιδιά της αποφάσισε να βάλει στην άκρη την καριέρα της για να είναι κοντά στην οικογένειά της.

-Ήρθατε ποτέ αντιμέτωπη με επαγγελματικές ανασφάλειες;

«Όχι, γιατί ακόμη και στις δυσκολίες όπου η καριέρα μπορεί να είχε κάνει κοιλιά, γνώριζα ότι η ζωή θα μου επιφύλασσε μια επιτυχία παρακάτω. Στα δέκα χρόνια που έμεινα εκτός χώρου για να μεγαλώσω τα παιδιά μου, ποτέ δεν ήρθα αντιμέτωπη με άγχη του τύπου «θα με ξεχάσει ο κόσμος;» ή «θα έχει ανταπόκριση η επόμενη συναυλία μου;». Ο φόβος δεν είναι καλός σύμβουλος γι' αυτό και ποτέ δεν τον άφησα να με κυριεύσει».

-Πώς ήταν η περίοδος που αποσυρθήκατε από το τραγούδι για να αφοσιωθείτε στα παιδιά σας;

«Καταπληκτικά, ήταν τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου, γι' αυτό και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα να λείπει απ’ αυτά ούτε ένα δευτερόλεπτο. Όταν έχεις τρία παιδιά πρέπει να τα μεγαλώσεις η ίδια. Ακόμη κι αν έχεις μπει στη ρότα μιας μεγάλης καριέρας, δεν γίνεται να τα αφήνεις σε ξένα χέρια».

-Είναι φυσιολογικό μια καλλιτέχνις με διεθνή καριέρα να αναφέρει ως απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά της και όχι το τραγούδι;

«Όταν πάρεις την απόφαση να φέρεις τρία παιδιά στον κόσμο (σσ.: Λέανδρος, Μιλάνα και Σάνιρα), οφείλεις να ασχοληθείς μαζί τους για να βγουν σωστοί άνθρωποι και να μην έχουν αργότερα σύνδρομα και προβλήματα. Να μη μεταφέρουν το βάρος του κόμπλεξ και του πόνου. Άλλωστε, εγώ στο σπίτι ήμουν μαμά πλήρους απασχόλησης και, μάλιστα, έως ότου τα παιδιά πήγαν σχολείο δεν ήξεραν καν με τι ασχολούμαι. Απλώς τους τραγουδούσα το βράδυ κάποια τραγούδια για να κοιμηθούν. Όταν μεγάλωσαν και με ακολούθησαν σε συναυλίες ήρθαν αντιμέτωπα με τη διασημότητα της μητέρας τους».

-Έχετε όμως και δύο εγγόνια. Πώς είναι η Βίκυ Λέανδρος ως γιαγιά;

«Ομολογώ ότι κάτι άλλαξε. Τα δύο εγγόνια ήρθαν στη ζωή μου για να με κάνουν πιο ευτυχισμένη και πιο χαρούμενη. Ψάχνω να βρω ελεύθερο χρόνο για να βρεθώ κοντά τους και να είμαστε μαζί, να κάνουμε πράγματα μαζί. Είμαι μια γιαγιά που κάνει κανονικό babysitting: τους διαβάζω, τα πηγαίνω στις πάπιες, πηγαίνουμε στον ζωολογικό κήπο - κάνω όλα αυτά που δεν έκανα ποτέ πριν. Τα εγγόνια σε βάζουν σε έναν άλλο τρόπο ζωής».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved