Δήμητρα Παπανδρέου: Στο σφυρί τρίτη φορά η μεζονέτα της Αγράμπελης
Lifestyle

Δήμητρα Παπανδρέου: Στο σφυρί τρίτη φορά η μεζονέτα της Αγράμπελης

Στο σφυρί βγαίνει αύριο για μια ακόμη φορά μια από τις έξι πολυτελείς μεζονέτες της οδού Αγράμπελης 3 στην Εκάλη, οι οποίες αναγέρθηκαν πριν από οκτώ χρόνια στη θέση της επονομαζόμενης «ροζ βίλας» του ζεύγους Ανδρέα Παπανδρέου - Δήμητρας Παπανδρέου.

Η μεζονέτα έχει εμβαδόν 467 τμ, κήπο και δυο πάρκινγκ και η τιμή εκκίνησής της θα είναι 550.000 ευρώ, θα βγει στο σφυρί στο μισό της αντικειμενικής της αξίας. Βέβαια, όλοι περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει αγοραστικό ενδιαφέρον, μιας και τις προηγούμενες δυο φορές η διαδικασία δεν ολοκληρώθηκε. Η τιμή εκκίνησης είναι πολύ χαμηλότερη από την πρώτη φορά που βγήκε στο σφυρί σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας.

Ήταν 16 Νοέμβρη του 2011 η πρώτη φορά στο σφυρί με τιμή εκκίνησης 1.200.000 ευρώ, λόγω αντιδικίας της Δήμητρας Παπανδρέου όμως με την Χριστιανική Ένωση Νεανίδων η διαδικασία ανεστάλη. Τον Ιανουάριο του 2012 ξεκινά κανονικά η διαδικασία, αλλά δεν βρίσκεται αγοραστής. Το Νοέμβρη του 2013 η διαδικασία επαναλήφθηκε με τιμή εκκίνησης να μειώνεται σε 800.000 ευρώ χωρίς να καταλείψει στα χέρια κάποιου λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος… Και τώρα είναι η τρίτη φορά που η μεζονέτα βγαίνει στο σφυρί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved