Ελληνικός γάμος εκατομμυρίων στη Σικελία
Lifestyle

Ελληνικός γάμος εκατομμυρίων στη Σικελία

Σίγουρα αυτός ο γάμος θα μείνει στην ιστορία. 

Ο Δημήτρης Χανδρής και η Λύντια Φόρτε ετοιμάζονται να παντρευτούν στη Σικελία, με έναν γάμο υπερπαραγωγή όπως υποστηρίζον άνθρωποι της υψηλής κοινωνίας. Η Λύντια Φόρτε έγινε γνωστή από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά τελικά ο γόνος της Ελληνικής εφοπλιστικής οικογένειας κατάφερε να της «κλέψει» τη καρδιά και μετά από πέντε χρόνια σχέσης να ετοιμάζονται για την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους. Μπορεί στην αρχή να ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η αλήθεια είναι πως τα κατάφεραν αλλά όχι για πολύ. Έξι μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, το ζευγάρι έδωσε το παρόν σε ένα κάλεσμα και τότε η είδηση ότι είναι μαζί έγινε γνωστή. Έκτοτε, έγινε το αγαπημένο ζευγάρι των παπαράτσι και όχι άδικα.
Η Λύντια Φόρτε επιβλέπει τα ξενοδοχεία της οικογένειάς της ενώ πραγματοποιεί επαγγελματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Ο Δημήτρης Χανδρής απαρνήθηκε τα τάνκερ της οικογένειάς του και δουλεύει σε γνωστή τράπεζα του Λονδίνου.
Σύμφωνα με το ciao, ο γάμος του ζευγαριού θα γίνε στη Σικελία, μια επιλογή όχι τυχαία, και θα κοστίσει πολλά εκατομμύρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved