Τατιάνα Μπλάτνικ: Μοιράζει φαγητό σε άστεγους!
Lifestyle

Τατιάνα Μπλάτνικ: Μοιράζει φαγητό σε άστεγους!

Γεύµατα αγάπης σε συνεργασία µε τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Μπορούµε» ανέλαβε να προετοιµάσει και να µοιράσει η Τατιάνα Μπλάντικ, καθώς ορίστηκε επικεφαλής της οµάδας που έχει αναλάβει το εν λόγω πρότζεκτ.

Η οργάνωση καταπολεµά τη σπατάλη των τροφίµων και αναλαµβάνει δράση υπέρ της αξιοποίησής τους για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.
∆εν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του Νικόλαου αναλαµβάνει δράση για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για τη συγκεκριµένη πρωτοβουλία έγραψε στην προσωπική της σελίδα στα social media πως είναι «ενθουσιασµένη που είδε επιτέλους αυτό το πρότζεκτ να παίρνει ζωή». Η Τατιάνα Μπλάτνικ αποφάσισε να εργαστεί για την υλοποίησή του όταν πριν από λίγο καιρό ήρθε σε επαφή µε τους ανθρώπους της οργάνωσης «Μπορούµε» και µαζί αποφάσισαν να προετοιµάσουν νόστιµα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που η Τατιάνα λατρεύει, τα οποία θα µοιραστούν σε ανθρώπους που δεν µπορούν να εξασφαλίζουν το γεύµα τους - αστέγους, ανέργους, ασθενείς, άτοµα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, πολυµελείς οικογένειες, σύμφωνα με τη real.
Στόχος της οµάδας είναι η σίτιση να µην αποτελεί πρόβληµα για τις οµάδες του πληθυσµού που αντιµετωπίζουν δυσκολίες, αλλά να απολαµβάνουν ένα καλοµαγειρεµένο, θρεπτικό γεύµα που έχει ετοιµαστεί µε αγάπη και φροντίδα. Η οργάνωση αξιοποιεί τα γεύµατα και τα υλικά από εστιατόρια, από οικογένειες, από σούπερ µάρκετ, καταστήµατα, ακόµη και από το χωράφι συγκεντρώνει την αγροτική παραγωγή που περισσεύει, και αποτελεί τη γέφυρα ώστε να καταλήξουν στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Η Τατιάνα σκοπεύει να ασχοληθεί για µεγάλο χρονικό διάστηµα µε το συγκεκριµένο εγχείρηµα και ο σύζυγός της πρίγκιπας Νικόλαος στηρίζει την πρωτοβουλία της. Συνεργάζεται µε ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσµο προκειµένου να φέρει εις πέρας την αποστολή της και έχουν ήδη καταφέρει πολλά. Μέσω της σελίδας της σε µέσο κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως «θα υπάρξει και συνέχεια», καθώς η συνεργασία µόλις ξεκίνησε.
Υπενθυµίζεται πως η Μπλάτνικ είναι κοινωνικά ευαισθητοποιηµένη, καθώς έχει προσφέρει τη βοήθειά της σε ασθενείς µε το να γίνει δότρια µυελού οστών σε παιδιά µε ανάγκη, στις γυναίκες και σε ευπαθείς οµάδες πληθυσµού, ενώ είναι συνιδρύτρια του Elpida Youth που λειτουργεί στο πλαίσιο του συλλόγου παιδιών µε καρκίνο «Ελπίδα», πρόεδρος του οποίου είναι η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και αντλεί µεγάλη ικανοποίηση βοηθώντας συνανθρώπους της που βρίσκονται σε ανάγκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved