Ουπς! Ο πρίγκιπας έχει σχέση με την κολλητή φίλη της συζύγου του
Lifestyle

Ουπς! Ο πρίγκιπας έχει σχέση με την κολλητή φίλη της συζύγου του

Το καυτό θέμα του μήνα έχει γίνει στην Ιταλία η φημολογούμενη σχέση ανάμεσα σε γοητευτική βουλευτίνα και γαλαζοαίματο.

Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι φήμες ότι η Ντανιελα Σαντακέ και ο πρίγκιπας Ντιμίτρι του Οίκου των Αψβούργων της Λορένης είναι ζευγάρι - και κανείς δεν θα μπορούσε να τους προσάψει το παραμικρό, αν ο πρίγκιπας δεν ήταν ο σύζυγος της καλύτερης φίλης της!

Το περιοδικό «Chi», όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν πρώτα τον Ντιμίτρι και στη συνέχεια τη Σαντακέ να βγαίνουν από το σπίτι της βουλευτίνας στη Ρώμη, νωρίς το πρωί. Λίγες ημέρες αργότερα, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε να τρώνε μαζί σε εστιατόριο του Μιλάνου και ακολούθησε φωτογραφικό υλικό από απόδραση τους στην Τοσκάνη.


Το περιοδικό, αν και αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τη φύση της σχέσης τους, λέγοντας ότι «έχει γιγαντωθεί το κουτσομπολιό γύρω από τη γεωμετρία αυτής της φιλίας», σχολιάζει ότι το μόνο σίγουρο είναι πως ο πρίγκιπας των Αψβούργων βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγο του Πατρίτσια, καθώς ο χωρισμός του ζευγαριού φέρεται ότι έγινε πριν από τρεις μήνες. Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών από το «Chi», η βουλευτίνα αντέδρασε ανεβάζοντας στο instagram φωτογραφίες μαζί με τον Σαλούστι, διαψεύδοντας το περιοδικό. Ο Σαλούοτι, ωστόσο, απέφυγε να επιβεβαιώσει σε τηλεοπτική συνέντευξη του ότι είναι ακόμη ζευγάρι με τη βουλευτίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved