«Καυτή» αποκάλυψη για Κένεντι-Τζάκι και Ωνάση σε νέο βιβλίο
Lifestyle

«Καυτή» αποκάλυψη για Κένεντι-Τζάκι και Ωνάση σε νέο βιβλίο

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν γνωστό ότι είχε αδυναμία στις γυναίκες.

Αυτό το ήξερε πολύ καλά ο Τζον Κένεντι και γι’ αυτό τον λόγο δεν ήθελε η σύζυγό του Τζάκι να συναντιέται μαζί του.

Το νέο βιβλίο«Five Presidents: My Extraordinary Journey with Eisenhower, Kennedy, Johnson, Nixon» αποκαλύπτει ότι ο Τζον Κένεντι έδωσε εντολή στον πράκτορα της CIA όπου θα συνόδευε την σύζυγό του στην Ελλάδα να μην αφήσει να διασταυρωθεί ο δρόμος της με τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο Κλιντ Χιλ στο βιβλίο του αναφέρει πως δεν μπορούσε να καταλάβει την εμμονή του Τζον Κένεντι με τον Έλληνα μεγιστάνα και το θεωρούσε ότι αιτία μάλλον ήταν οι δικαστικοί μπελάδες του Ωνάση για ξέπλυμα χρήματος, οπότε ο πρόεδρος δεν ήθελε να υπάρξει φωτογραφία της γυναίκας του με τον «υπόδικο».

Βέβαια, όπως αναφέρει στο βιβλίο, ήταν ο ίδιος ο JFK που «έσπρωξε» την Τζάκι να πάει στη «Χριστίνα», στο σκάφος του Ωνάση, για να ξεπεράσει, δύο χρόνια αργότερα, τον θάνατο του νεογέννητου γιου τους Πάτρικ. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε ξεναγήσει για πρώτη φορά τη μετέπειτα σύζυγό του στο σκάφος που έφερε το όνομα της κόρης του, το 1958, ενώ στο κατάστρωμα συζητούσαν ο Τζον Κένεντι με τον Ουίνστον Τσόρτσιλ. Ακόμα και ο JFK αντιλήφθηκε τότε το φλερτ μεταξύ των δύο.
Στο ταξίδι του 1961, η Τζάκι έκανε περιηγήσεις σε μνημεία και κατέλυσε στη βίλα και στο σκάφος του Μάρκου Νομικού. Ο Χιλ πέτυχε στην αποστολή του, αφού η πρώτη κυρία δεν συνάντησε τον Ωνάση. Οταν όμως επέστρεψε στην Ελλάδα, την 1η Οκτωβρίου του 1963, δημοσιογράφοι και κάμερες κατέγραψαν το «αναπόφευκτο».
Όταν το «Χριστίνα» έφθασε στη Σμύρνη, είδαν τον Ωνάση να κρατά το χέρι της Τζάκι, ενώ η πρώτη κυρία πήρε το ακριβότερο δώρο, στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε στο σκάφος: ένα διαμαντένιο κολιέ. Και, όταν η Τζάκι επέστρεψε στις ΗΠΑ, ήταν μια άλλη γυναίκα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved