Γιάννης Προκοπίου-Παολίνα Διαμαντούλη: Ο εφοπλιστής, η καλλονή και ένας έρωτας... μεγάλος!
Lifestyle

Γιάννης Προκοπίου-Παολίνα Διαμαντούλη: Ο εφοπλιστής, η καλλονή και ένας έρωτας... μεγάλος!

Εκείνος είναι ένας γοητευτικός και περιζήτητος εργένης της Αθήνας και εκείνη ένα από τα πιο όμορφα σούπερ μόντελ της χώρας μας που εκπροσωπεί στις παγκόσμιες μητροπόλεις της μόδας την ελληνική ομορφιά. Ο λόγος για τον Γιάννη Προκοπίου και την Παολίνα Διαμαντούλη, ένα από τα πιο λαμπερά και ταιριαστά ζευγάρια της κοσμικής ζωής της πόλης, που εδώ και δέκα μήνες ζουν έναν μεγάλο έρωτα.

Ο γιος του εφοπλιστή Δημήτρη Προκοπίου και η κόρη του επιχειρηματία από την Κω Μανώλη Διαμαντούλη -ο οποίος έχει συνδέσει το όνομα του με τη διασκέδαση σε Αθήνα και Μύκονο καθώς είναι ιδιοκτήτης του θρυλικού κλαμπ «Κahlua»- εδώ και έναν χρόνο ζουν αθόρυβα την ευτυχία τους. Η κοινή τους εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες στο opening γνωστού κλαμπ στη Βάρκιζα συγκαταλέγεται στις ελάχιστες φορές που οι δυο τους ενέδωσαν σε μια κοσμική έξοδο. Χαμογελαστοί, ευδιάθετοι και χαλαροί, διασκέδασαν κατά τη διάρκεια του πάρτι διατηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, αφού φροντίζουν πάντα να είναι ιδιαίτερα διακριτικοί για να μην προσελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας.
Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι και οι δύο πολυάσχολοι και έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες που χρειάζονται στη σχέση τους. Ο Γιάννης εργάζεται στην οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία και η Παολίνα ταξιδεύει πολύ συχνά στο εξωτερικό, αφού συνεργάζεται με μερικούς από τους κορυφαίους οίκους μόδας παγκοσμίως και είναι πρώτη επιλογή των μεγαλύτερων περιοδικών, όπως το «Εlle», το «Εsquire» και η «Vogue», για τα editorial μόδας τους. Συχνά, ωστόσο, φροντίζουν να τροφοδοτούν τη σχέση τους με νέες εμπειρίες οργανώνοντας ταξίδια, τα οποία αγαπούν πολύ και οι δυο.
Η εντυπωσιακή Παολίνα, με σπουδές στο μάρκετινγκ, στη διαφήμιση αλλά και τον χορό, και ο Γιάννης ο οποίος είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και έχει σπουδάσει στο City University του Λονδίνου -το καλύτερο στον τομέα των ναυτιλιακών-, γνωρίζονταν αρκετά χρόνια. Κινούνταν στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους ως μέλη και οι δύο της χρυσής νεολαίας της Αθήνας. Ωστόσο, οι σχέσεις τους ήταν μόνο φιλικές. Όλα άλλαξαν πέρυσι την άνοιξη όταν βρέθηκαν στην αγαπημένη τους Μύκονο και οι δυο ελεύθεροι από τις προηγούμενες σχέσεις τους και προφανώς έτοιμοι να προχωρήσουν τη ζωή τους. Από τότε είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Αρχικά θέλησαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, όμως δύο μήνες μετά έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους στον γάμο των καλών τους φίλων, της Τζοάνας Πλάτη και του Δημήτρη Τόλαρου, που έγινε στο Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη με κουμπάρο τον Νικόλα Μαρτίνο, σύντροφο της αδερφής του Γιάννη Προκοπίου, Ελένης. Από τότε, αν και δεν προσπαθούν να κρυφτούν, σύμφωνα με τη real φροντίζουν να κάνουν επιλεγμένες δημόσιες εμφανίσεις. Ακόμα και όταν βρίσκονται στη Μύκονο, αποφεύγουν τις κοσμικές παραλίες και τα κλαμπ. Προτιμούν πιο ήσυχα μέρη, ενώ ακόμα και στο πολυσύχναστο «Κahlua», ιδιοκτησίας του πατέρα της νεαρής καλλονής φροντίζουν να εμφανίζονται όταν ξέρουν ότι δεν... καραδοκούν κάμερες και φωτογράφοι. Όποτε χαρίσουν όμως κάποιο φωτογραφικό στιγμιότυπο τους σε φακό, επιβεβαιώνουν αυτό που ψιθυρίζει η κοσμική Αθήνα: ότι είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved