H βίλα του Τσέλιου μετατρέπεται σε 6άστερο Boutique Hotel! Τι αποκαλύπτουν οι νέοι ιδιοκτήτες
Lifestyle

H βίλα του Τσέλιου μετατρέπεται σε 6άστερο Boutique Hotel! Τι αποκαλύπτουν οι νέοι ιδιοκτήτες

Στις βεράντες της έχουν γραφτεί ορισμένες χρυσές σελίδες της κοσμικής ιστορίας της Μυκόνου.

Θρύλοι της παγκόσμιας μόδας, με πρώτο τον Ιβ Σεν Λοράν, έχουν πιει το ποτό τους στην πισίνα, δίπλα στον αξέχαστο Μπίλι Μπο, απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα με φόντο την όμορφη Δήλο. Τριάντα επτά χρόνια μετά, η θρυλική βίλα που αγόρασε το 1979 το τότε ακαταμάχητο σχεδιαστικό δίδυμο Μπίλι Μπο–Μάκης Τσέλιος αλλάζει χέρια αλλά και όψη! Η εντυπωσιακή βίλα, που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο του νησιού, θα μετατραπεί σε boutique hotel για να υποδέχεται απαιτητικούς επισκέπτες έναντι 3.000 ευρώ τη βραδιά!
Πριν από περίπου μισό χρόνο, ο Χρήστος Χατζηβασιλείου και Ευθύμης Χατζηβασιλείου, ιδιοκτήτες της γνωστής φίρμας εσωρούχων και μαγιό ΜΕD, αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να επενδύσουν στο Νησί των Ανέμων αγοράζοντας το σπίτι του σχεδιαστή με το διόλου ευ-καταφρόνητο ποσό του 1.000.000 ευρώ. Οι νέοι ιδιοκτήτες ετοιμάζονται τώρα να επενδύσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ για να το μετατρέψουν σε ένα μοντέρνο boutique hotel, με όλες τις ανέσεις και τις εκλεπτυσμένες παροχές που απαιτούνται. Περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτει ο fashion-interior designer Χρήστος Χατζηβασιλείου, ο οποίος ανέλαβε τη διαμόρφωση του σπιτιού: «Διατηρούμε εδώ και 7 χρόνια σπίτι στη Μύκονο και αγαπάμε πολύ το νησί. Ο Μάκης είναι πολύ καλός μας φίλος. Εδώ και περίπου έναν χρόνο, που ψάχναμε να βρούμε μαζί κάτι που να ταιριάζει και να εξυπηρετεί αυτό που είχαμε στο μυαλό μας, ο ίδιος ο Τσέλιος κάποια στιγμή μου είπε "πάρε το σπίτι μου". Εγώ αισθάνθηκα πολύ παράξενα αρχικά, γιατί μιλάμε για ένα υπέροχο σπίτι με μεγάλη ιστορία. Τελικά καταλήξαμε στην αγορά». Ο Ευθύμης Χατζηβασιλείου εξηγεί στη real την επιχειρηματική λογική που ακολούθησαν τα δύο αδέλφια όσον αφορά τη συγκεκριμένη επένδυση: «Η εταιρεία μας εξάγει στο εξωτερικό, αλλά είμαστε από τους επιχειρηματίες που έχουμε τα λεφτά μας στην Ελλάδα και θέλουμε να επενδύσουμε στη χώρα μας». Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, οι αδελφοί Χατζηβασιλείου είδαν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία. «Ο τουρισμός ίσως είναι ο μοναδικός τρόπος να σωθούμε, θα δημιουργήσουμε ένα 6άστερο Boutique hotel, το οποίο θα κοστίζει 3.000 ευρώ το βράδυ και θα απευθύνεται σε πολύ ειδικό κόσμο, κυρίως σε ξένους», συμπληρώνει ο Ευθύμης Χατζηβασιλείου.

Οι παροχές του νέου ξενοδοχείου θα ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, όπως εξηγεί ο Χρήστος Χατζηβασιλείου, ο οποίος -λόγω και του ότι σπούδασε interior design έχει τη γενική επίβλεψη για τη διακόσμηση: «Σχεδιαστικά ακολουθήσαμε τις αρχιτεκτονικές γραμμές του Αιγαίου. Σέβομαι απόλυτα την αισθητική του νησιού και δεν θα έκανα ποτέ κάτι παράταιρο. Η ατμόσφαιρα και η αισθητική της Μυκόνου είναι πολύ σημαντικές και θέλω να μείνουν αναλλοίωτες».
Το ξενοδοχείο θα είναι έτοιμο στα μέσα Ιουνίου και ήδη οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν ορίσει και την ημερομηνία των εγκαινίων, που μόνο τυχαία δεν επιλέχθηκε. «Το opening είναι πολύ συμβολικό για έμάς. Στις 20 Ιουνίου είναι τα γενέθλια της μητέρας μας Κικής, αυτή είναι υπεύθυνη για όλα όσα μας συμβαίνουν», λέει γελώντας ο Ευθύμης Χατζηβασιλείου, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι, που και οι δύο ελπίζουν πως θα είναι ένα από τα πιο λαμπερά events του φετινού καλοκαιριού στο νησί. Σύμφωνα με πληροφορίες το boutique hotel έχει ήδη κρατήσεις καθώς οι μονά δικές παρο¬χές και ανέσεις που θα διαθέτει έχουν... διαρρεύσει σε Ελλάδα και εξωτερικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved