Η Μαρί Κυριακού στα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης παιδικού βιβλίου στη Σαντορίνη
Lifestyle

Η Μαρί Κυριακού στα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης παιδικού βιβλίου στη Σαντορίνη

Τα εγκαίνια της πρώτης Έκθεσης Παιδικού Βιβλίου στη Σαντορίνη πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος μαζί με την συγγραφέα Μαρί Κυριακού, την Παρασκευή 27 Μαΐου. Η Έκθεση που φιλοξενήθηκε στην Χριστιανική Εστία, ήταν μια πρωτοβουλία της Μητρόπολης Θήρας, η οποία έχει υπό την φροντίδα της και τον Παιδικό Σταθμό «Η ΓΛΥΚΟΓΑΛΟΥΣΑ».

Στα εγκαίνια, στα οποία παραβρίσκονταν ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και ο Μητροπολίτης Θήρας, Αμοργού και Νήσων κ. Επίκουρος, τα παιδιά του παιδικού Σταθμού τραγούδησαν και παρουσίασαν το δικό τους παραμύθι.

Ο Αντιπρόεδρος του Παιδικού Σταθμού Αρχιμανδρίτης Χριστόφορος ευχαρίστησε την Μαρί Κυριακού για την παρουσία της και εξήρε το φιλανθρωπικό της έργο. Μάλιστα της προσέφεραν το παραμύθι που έγραψαν τα ίδια τα παιδιά.

Η Μαρί Κυριακού, η οποία έκλεισε την τελετή τόνισε πόσο σπουδαίο είναι η εκκλησία να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και να φροντίζει για την πνευματική τους καλλιέργεια. Στη συνέχεια περιηγήθηκε στην Έκθεση και προσέφερε τα βιβλία της από τη σειρά «Μάικ ο Φασολάκης» στα παιδιά του παιδικού Σταθμού.

Η Μαρί Κυριακού στο τέλος της εκδήλωσης συνομίλησε με τους μικρούς της φίλους και υπέγραψε τα βιβλία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved