Πάρτι έκπληξη για τα 49α γενέθλια του Παύλου! (φωτό)
Lifestyle

Πάρτι έκπληξη για τα 49α γενέθλια του Παύλου! (φωτό)

Τα 49α γενέθλια του γιόρτασε πριν από µερικές ηµέρες ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο Παύλος. Από νωρίς το πρωί οι προετοιµασίες στο σπίτι της οικογένειας στο Τσέλσι του Λονδίνου έδωσαν τον εορταστικό τόνο.

Η σύζυγός του Παύλου, Μαρί Σαντάλ, µε τη βοήθεια των παιδιών της ετοίµασε για εκείνον µια εντυπωσιακή σπιτική τούρτα µε µεγάλα πολύχρωµα κεριά. Στην τραπεζαρία τοποθετήθηκαν βάζα µε φρέσκα λουλούδια, ενώ πιατέλες µε γλυκά και µάφιν πλαισίωναν τη γενέθλια τούρτα. Η οικογένεια, σύμφωνα με τη real, συγκεντρώθηκε γύρω από το τραπέζι και περίµενε τον Παύλο για τη µεγάλη έκπληξη. Όταν ο εορτάζων µπήκε στον χώρο, αιφνιδιάστηκε από τις χαρούµενες, γνώριµες φωνές που του τραγουδούσαν το «Happy birthday».
Το µεσηµέρι γευµάτισαν όλοι µαζί, ενώ το απόγευµα το ζευγάρι ετοίµασε τις βαλίτσες του, καθώς είχε σχεδιάσει την εποµένη να αναχωρήσει για τη Ρώμη. Σκοπός του ταξιδιού, που συνδυάστηκε µε τα γενέθλια, ήταν η πολυαναµενόµενη όπερα «Valentino La Traviata».
Το ζευγάρι, µαζί µε τη Μαρία-Ολυµπία, έφτασε στη Ρώµη και, αµέσως µόλις τακτοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο, βγήκαν για έναν χαλαρό περίπατο προκειµένου να απολαύσουν τα ιστορικά αξιοθέατα της «αιώνιας πόλης». Το βράδυ παραβρέθηκαν στο δείπνο, που διοργάνωσε ο διάσηµος Valentino, µαζί µε δεκάδες εκλεκτούς καλεσµένους, µεταξύ των οποίων οι G. Giammetti,Maria Grazia Chiuri, Pier Paolo Piccioli, Victoria Beckham, Sarah Ferguson, princesses Beatrice και Eugenie, Elizabeth Hurley, Arki Busson, Allegra Hicks, Kristen McMenamy και Dita Von Teese. Οι επιβλητικοί χώροι του Palazzo Doria Pamphilj εντυπωσίασαν την οικογένεια του Παύλου, καθώς κάθε λεπτοµέρεια, από τους πολυελαίους από κρύσταλλο και ασήµι, τα ασηµοκέντητα χειροποίητα τραπεζοµάντιλα, τα πορσελάνινα σερβίτσια µέχρι και τα χρώµατα στις συνθέσεις των λουλουδιών, «έδενε» αγαστά µε το σύνολο και δηµιουργούσε ένα ονειρικό αποτέλεσµα.
Η Μαρία-Ολυµπία επέλεξε για τη βραδιά µια µάξι τουαλέτα κεντηµένη µε λίθους που άφηνε ακάλυπτη την πλάτη και τα µαλλιά της ήταν χτενισµένα σε ένα ιδιαίτερο πλεκτό σινιόν. Η µητέρα της προτίµησε µια πιο κλασική δηµιουργία του Valentino σε σκούρα απόχρωση που άφηνε ακάλυπτο τον έναν ώµο, ενώ ο Παύλος έδειχνε υπέρκοµψος µέσα στο σµόκιν του. ∆ύο ηµέρες µετά η πρεµιέρα της όπερας µάγεψε άπαντες και η οικογένεια του Παύλου αποχώρησε από την ιταλική πρωτεύουσα µε τις καλύτερες εντυπώσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved