Ένα love story σκέτη… σαπουνόπερα
Lifestyle

Ένα love story σκέτη… σαπουνόπερα

Νέα τροπή που παραπέμπει σε σενάριο σαπουνόπερας λαμβάνει το «απαγορευμένο» love story του παντρεμένου πρίγκιπα και της δεσμευμένης πολιτικού στην Ιταλία, καθώς οι πρώην σύντροφοί τους φαίνεται ότι έχουν κάνει σχέση μεταξύ τους, για να ξεπεράσουν την απιστία.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε δύο μήνες από τότε που έγινε πρωτοσέλιδο στον ιταλικό Τύπο η είδηση ότι η Ντανιέλα Σαντακέ και ο πρίγκιπας Ντιμίτρι, του οίκου των Αψβούργων - Λορένης, είναι ζευγάρι.

Αυτό που είχε προκαλέσει αίσθηση, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, ήταν ότι η πολιτικός είχε εννέα χρόνια σχέση με τον διευθυντή της εφημερίδας «Il Giornale» Αλεσάντρο Σαλούστι, ενώ ο πρίγκιπας ήταν παντρεμένος με την Πατρίτσια, αλλά και ότι τα δύο ζευγάρια έκαναν στενή παρέα, καθώς οι γυναίκες ήταν πολύ καλές φίλες.

Τώρα, το περιοδικό «Vanity Fair Italia» έρχεται να προσθέσει άλλο ένα επεισόδιο στην πικάντικη ιστορία, γράφοντας ότι ο Σαλούστι και η Πατρίτσια είναι ζευγάρι. Αυτό που τους έφερε κοντά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν ο κοινός «πόνος» για την απιστία των συντρόφων τους. Οταν ανακάλυψαν για πρώτη φορά την κρυφή σχέση τους, ένωσαν τις δυνάμεις τους να τους χωρίσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved