Όλοι παίζουμε για την W.I.N. Hellas στις 13 Ιουλίου !!!
Lifestyle

Όλοι παίζουμε για την W.I.N. Hellas στις 13 Ιουλίου !!!

Το ετήσιο τουρνουά Celeb Beach Volley του W.I.N. HELLAS θα γίνει στην Βάρκιζα.

Κάθε χρόνο οργανώνουμε το ετήσιο Celeb Beach Volley της W.I.N. HELLAS σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας.

Φέτος ο αγώνας θα γίνει στo Varkiza Resort την Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 5.30 το απόγευμα στο Moana Beach Club σε συνεργασία με το Beach Volley Academy της Έφης Σφυρή.

Γνωστά ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις του και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους στο Beach Volley βοηθώντας με το τρόπο τους να μαζευτούν χρήματα για να βοηθηθούν οι κακοποιημένες γυναίκες του ΜΚΟ και να δώσουμε όλοι μαζί ένα τέλος στην ενδο οικογενειακή βία.

Με αλφαβητική σειρά θα συμμετέχουν : Αϊβάζης Γιάννης, Αφρουδάκης Γιώργος, Αφρουδάκης Ζάχος, Βούκσεβιτς Ντούσαν, Βουρλιώτης Νίκος, Βραχάλη Χριστίνα, Γαλιφά Έλενα, Γαστεράκου Μαντώ, Γρέκας Κώστας, Δεβετζή Πηγή, Δημητράκου Ζωή, Δορκοφίκης Περικλής, Ευαγγελινού Κατερίνα, Μανίκας Γιώργος, Μελιτά Τζένη, Ναθαναήλ Αννίτα, Παθέκα Σοφία, Πανταζή Κλέλια, Παπαδάκου Μάντα, Παπαδάκου Σήλια, Παπακώστας Λάμπρος, Πασχάλη Σόφη, Σφυρή Έφη, Φραγκολιάς Κώστας, Φανή Χαλκιά, Χολέβας Βλάσσης, Χρήστου Έφη, Ψάρρας Σάκης και πολλοί ακόμα.

Guest DJ: Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Μέρος των εσόδων από το Varkiza Resort θα διατεθούν στην W.I.N. HELLAS.

Στο πλευρό μας, οι χορηγοί που στηρίζουν το δύσκολο αυτό έργο μας είναι οι : Mothercare, Oriflame, Swarovski και υποστηρικτές είναι η Franklin Marshall.

Project Manager : Σαμάνθα Αποστολοπούλου.

Θα χαρούμε πολύ να μας στηρίξετε με την παρουσία σας για να απολαύσετε τον αγώνα αυτόν παρέα με εμάς και να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στην Βία ενάντια των γυναικών καθώς και στην ενδο οικογενειακή Βία.

#WePlayForWin #WinHellas

#SwarovskiGr #GetFitInStyle #Oriflame #MotherCareGr

πηγή:queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved