Ryan Serhant-Αιμιλία Μπεχράκη: Γάμος αλά ελληνικά στην Κέρκυρα (φωτό)
Lifestyle

Ryan Serhant-Αιμιλία Μπεχράκη: Γάμος αλά ελληνικά στην Κέρκυρα (φωτό)

Ο έρωτας του Αµερικανού κτηµατοµεσίτη και τηλεοπτικού σταρ του Χόλιγουντ Ράιαν Σέρχαντ και της ελληνικής καταγωγής δικηγόρου Aιμιλία Μπεχράκη υπήρξε από την αρχή γεµάτος µε happenings. Το ζευγάρι, που τράβηξε αρχικά τα φώτα της δηµοσιότητας όταν ο Τεξανός επέλεξε να εκκενώσει την Times Square της Νέας Υόρκης για να της κάνει πρόταση γάμου, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Οι δυο τους µαζί µε εκλεκτούς καλεσµένους βρίσκονταν εδώ και περίπου δέκα ηµέρες στην Κέρκυρα, όπου µάλιστα το περασµένο Σαββατοκύριακο γιόρτασαν και τα γενέθλιά τους, τα 32 για τον Ράιαν και τα 31 για την Αιµιλία, µε διαφορά µόλις µιας ηµέρας. Ο γάµος τους, σύµφωνα µε δηµοσιεύµατα του αµερικανικού Τύπου, θα ήταν παραµυθένιος, αλλά τηρείται σιγήν ιχθύος ως προς τις λεπτοµέρειες, αφού θα αποτελέσει το βασικό θέµα στον νέο κύκλο του ριάλιτι «Million Dollar Listing», που προβάλλεται τα τελευταία έξι χρόνια στο κανάλι BRAVO του οµίλου NBC µε πρωταγωνιστή τον 32χρονο µεσίτη.
Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν το ζευγάρι να παντρεύεται στην Κέρκυρα, ωστόσο δηµοσιεύµατα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν ότι πιθανότερη τοποθεσία είναι το εκκλησάκι µε το χαρακτηριστικό καµπαναριό που βρίσκεται πάνω στο καταπράσινο νησάκι Παναγιά, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Πάργα. Για την Αιµιλία σχεδιάστηκε ένα νυφικό ειδικά για εκείνη, χωρίς να αποκαλύπτει τον οίκο στον οποίο απευθύνθηκε, ενώ σε συνέντευξή της σε αµερικανικό Μέσο αποκάλυψε πως το dress code δεν θα ήταν black tie, αλλά πολύ πιο χαλαρό, ώστε να ταιριάζει µε το νησιώτικο σκηνικό. Αποκάλυψε, επίσης, πως στο γαµήλιο γλέντι θα ακολουθούσε πολύς χορός, όπως απαιτεί ένας γάµος... αλά ελληνικά. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος ο γαµπρός στην αγαπηµένη του, χαριτολογώντας: «Κοίτα, δεν πρόκειται να ξανακάνω γάµο στη ζωή µου, γι’ αυτό θα είναι ένας γάµος-υπερπαραγωγή». Στην Κέρκυρα, εκτός από τους λιγοστούς φίλους και συγγενείς, βρίσκονταν από την πρώτη στιγµή και τα µέλη του τηλεοπτικού συνεργείου της εκποµπής, που ετοιμάζονταν να καλύψουν λεπτό προς λεπτό την όµορφη στιγµή της ένωσης του ζευγαριού.
Αυτό που θεωρείται σίγουρο είναι ότι ο γάµος κόστισε πολλά εκατοµµύρια δολάρια, κάτι που δεν αποτελεί πρόβληµα για τον Τεξανό, καθώς διαθέτει ένα από τα µεγαλύτερα µεσιτικά γραφεία σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες και πουλάει ακίνητα σε Αµερικανούς και Ρώσους µεγιστάνες, Άραβες κροίσους, πάµπλουτους Έλληνες και µεγάλα ονόµατα της βιοµηχανίας του θεάµατος, όπως η Jenifer Lopez και ο Leonardo Di Caprio, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved