Οι διακοπές της οικογένειας του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι (φωτό)
Lifestyle

Οι διακοπές της οικογένειας του Κωνσταντίνου στο Πόρτο Χέλι (φωτό)

Το µαγευτικό Πόρτο Χέλι έχει γίνει για ακόµη µία φορά ο τόπος συνάντησης της τέως βασιλικής οικογένειας, καθώς εκτός από τον Κωνσταντίνο και τη σύζυγό του Άννα Μαρία, στην υπέροχη βίλα βρίσκεται ήδη από τις αρχές Ιουνίου η μεγάλη κόρη τους Αλεξία µαζί µε τα παιδιά της, ενώ εδώ και λίγες ηµέρες έχουν φτάσει ο Παύλος και η σύζυγός του Μαρί Σαντάλ µε τα παιδιά τους, αλλά και η Θεοδώρα.

Η µικρότερη κόρη της οικογένειας βρέθηκε στη χώρα µας µόλις ολοκληρώθηκαν τα γυρίσµατα της δηµοφιλούς σειράς «Τόλµη και Γοητεία», στην οποία πρωταγωνιστεί, για να κάνει τις διακοπές της. Παρόλο που αυτή την περίοδο συζητά κάποιες προτάσεις για νέες ταινίες, η Θεοδώρα δεν απαρνείται τη συνήθειά της να περνά τα καλοκαίρια της στην Ελλάδα. Εκείνη και η µητέρα της Άννα-Μαρία περνούν συχνά απέναντι στις Σπέτσες, προκειµένου να κάνουν τα ψώνια τους, ενώ µαζί µε τον πατέρα της αγαπούν να κάνουν µεγάλες βόλτες µε το αυτοκίνητο στις γύρω περιοχές.
Το ίδιο διασκεδαστική φαίνεται να είναι και η παραµονή του πρίγκιπα Παύλου και της οικογένειάς του στο Πόρτο Χέλι. Η κόρη του Μαρία-Ολυµπία φωτογραφήθηκε να απολαµβάνει το µπάνιο της στην ειδυλλιακή παραλία, ενώ τα µικρότερα αδέρφια της διασκέδαζαν παίζοντας στη θάλασσα. Η νεαρή εγγονή του Κωνσταντίνου θα παραµείνει για λίγες ακόµη ηµέρες στο εξοχικό της οικογένειας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Μύκονο, όπου θα συνεχίσει τις διακοπές της.
Ο πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα βρέθηκαν πριν από µερικές ηµέρες στις Σπέτσες, όµως λόγω των αυξηµένων υποχρεώσεών τους επέστρεψαν στην Αθήνα. Ωστόσο, σύµφωνα µε το µέχρι στιγµής πρόγραµµά τους, σύντοµα θα µεταβούν και εκείνοι στο Πόρτο Χέλι, προκειµένου να συναντήσουν την υπόλοιπη οικογένεια. Στη συνέχεια, ενδέχεται να περάσουν λίγες ηµέρες σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά παρέα µε φιλικό τους ζευγάρι.
Η µόνη απουσία που σηµειώνεται είναι, σύμφωνα με τη real, αυτή του πρίγκιπα Φιλίππου, ο οποίος δεν προβλέπεται να έρθει αυτή την περίοδο στο Πόρτο Χέλι. Σχεδιάζει, όµως, να επισκεφτεί την Ελλάδα προς τα τέλη του καλοκαιριού, καθώς η εργασία του στο χρηµατιστήριο της Νέας Υόρκης δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει νωρίτερα για διακοπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved