Αναστασία Κορινθίου: Η συγγραφέας που έσωσε μια ζωή βραβεύεται από την Unesco
Lifestyle

Αναστασία Κορινθίου: Η συγγραφέας που έσωσε μια ζωή βραβεύεται από την Unesco

Η συγγραφέας Αναστασία Κορινθίου των best sellers «Γυναίκες από πέτρα» και την μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Για την καρδιά ενός αγγέλου», επιστρέφει με ένα νέο δυνατό κοινωνικό μυθιστόρημα με τίτλο «Φλόγες στον παράδεισο», που τελεί υπό την αιγίδα της Unesco.

Είναι εξαιρετικά τιμητικό ένα βιβλίο να φέρει την σφραγίδα της Unesco και να βραβεύεται μια σύγχρονη λογοτέχνης για την συνολική της προσφορά μέσα από τα βιβλία της, αλλά και τις κοινωνικές της δράσεις. Για την Αναστασία θα μιλήσουν η εκδότρια της Μαρία Καρβέλα, η πρώην βουλευτής και δημοσιογράφος Νατάσα Ράγιου, ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου και η κόρη της Αγγελική - Λυριάνα Χατζηρήγα, ενώ αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Σταυρίνα Πρεβαδώρου.
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου στον «Μαγεμένο Αυλό» επί της οδού Αμύντας 4 στο Παγκράτι στις 20.00 μ.μ.
Η πρώτη πανσέληνος του φθινοπώρου επιλέχθηκε να είναι αυτή που θα της χαρίσει την μεγαλύτερη της τιμητική διάκριση, αφού όλοι γνωρίζουμε μέσα από τα κείμενα της, πόσο πολύ «πιστεύει» σε αυτήν!
Η Αναστασία θα χαρίσει αυτό το βιβλίο τόσο στους νέους φίλους της στην πρωτεύουσα, αλλά και σε όσους της χάρισαν τον τίτλο «Νεράιδα της Ρόδου» όταν «έσωσε» μέσα από τα κείμενα της μια ανθρώπινη ζωή πριν χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved