Οι τρεις… γυναίκες του Ντόντα!
Lifestyle

Οι τρεις… γυναίκες του Ντόντα!

Και ενώ μαίνεται ασταμάτητος ο πόλεμος ανάμεσα στην Αθηνά Ωνάση Roussel και τον εν διαστάσει σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτο για το διαζύγιό τους στα δικαστήρια, ο διεθνής Τύπος «χρεώνει» στον διεθνή ιππέα πολλές νέες αγαπημένες που φυσικά κάνουν κακό στην «εικόνα» που ο ίδιος θέλει να περάσει.

Κυρίως απέναντι στην χρυσή κληρονόμο η οποία δείχνει αμείλικτη και έτοιμη να διεκδικήσει τα κεκτημένα της σε ό,τι αφορά την περιουσία της. Ποιες όμως είναι οι τρεις γυναίκες-μυστήριο με τις οποίες πόζαρε ο Αλβάρο σε φωτογραφίες που ανέβασε στα social media;
Η πρώτη, σύμφωνα με τη real, είναι η αδελφή συναθλήτριάς του στην ιππασία, με την οποία γνωρίζονται αρκετό καιρό. Τους έχουν δει πολλές φορές μαζί στον αγωνιστικό χώρο μετά από προπόνηση, να απομονώνονται και να μιλάνε. Η δεύτερη είναι μια μελαχρινή καλλονή, με την οποία πόζαρε αγκαλιά σε φωτογραφία που ανέβασε στα social media. Ο λόγος για τη Luisa Saiani, με την οποία όμως αποδείχθηκε ότι δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα ερωτικό γιατί είναι η... βαφτισιμιά του. Η τρίτη είναι η τραγουδίστρια Claudia Lette, διάσημη στη Βραζιλία, με την οποία επίσης πόζαρε αγκαλιασμένος σε φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Claudia είναι παντρεμένη και πολύ ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. Τυχαία συναντήθηκε με τον Ντόντα στο Μαλιμπού, όπου είχαν βρεθεί και οι δύο για διακοπές και ανήρτησαν φωτογραφίες τους στα social media χαρούμενοι και αγκαλιασμένοι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved