Σούσι και γιουχάρισμα για την Βίκυ Σταμάτη
Lifestyle

Σούσι και γιουχάρισμα για την Βίκυ Σταμάτη

Η Βίκυ Σταμάτη απολαμβάνει την ελευθερία της και προσπαθεί σιγά- σιγά να επιστρέψει στις καθημερινές συνήθειες. 

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπολου που πέρασε αρκετό διάστημα στις φυλακές του Κορυδαλλού και στην συνέχεια στο Δρομοκαϊτειο, απολαμβάνει την συντροφιά του γιου της που την συνοδεύει σε κάθε της έξοδο. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες τους είδαμε μαζί στο γήπεδο όπου παρακολούθησαν αγώνα.

Η Βίκυ Σταμάτη και ο γιος της φιλοξενούνται σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και πλέον δεν μετακινείται με σοφέρ, αλλά με ταξί ακόμα και για τις κοντινές αποστάσεις. Μαμά και γιος απολαμβάνουν το φαγητό τους σε μαγαζιά με ασιάτικη κουζίνα και ο μικρός δείχνει προτίμηση στις γαστρονομικές επιλογές της μαμάς του.

Μπορεί πλέον να μην ξοδεύει τα μεγάλα ποσά του παρελθόντος για την εμφάνισή της και συχνά να εμφανίζεται ατημέλητη, ωστόσο επιλέγει κομμωτήριο μεγάλης αλυσίδας και όχι κάποιο συνοικιακό.

Συχνά όμως, υπάρχουν και δυσάρεστα περιστατικά για εκείνη, με ταξιτζήδες και περαστικούς τις περισσότερες φορές παρουσία του γιου της. Μάλιστα, οι γείτονές της γίνονται μάρτυρες των γιουχαρισμάτων που δέχεται. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας εκείνη δείχνει να μην πτοείται με όλα αυτά και να αυτοσυστήνεται λέγοντας: «Είμαι η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου σύζυγος του πρώην υπουργού Αμύνης Άκης Τσοχατζόπουλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved