Χριστίνα Ωνάση: 28 χρόνια μετά το θάνατο της - Τέσσερις γάμοι και η ευτυχία που δεν ήρθε
Lifestyle

Χριστίνα Ωνάση: 28 χρόνια μετά το θάνατο της - Τέσσερις γάμοι και η ευτυχία που δεν ήρθε

«Γεννήθηκε στα πούπουλα και πέθανε σε μια μπανιέρα» έγραψαν γι αυτήν, για το πάμπλουτο κορίτσι με το θλιμμένο βλέμμα.

Καρπός του έρωτα του Αριστοτέλη Ωνάση και της Τίνας Λιβανού, η Χριστίνα Ωνάση γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1950. Φέτος συμπληρώθηκαν 28 χρόνια από την ημέρα που βρέθηκε νεκρή σε μια μπανιέρα στο Μπουένος Άιρες, το Νοέμβριο του 1988, ενώ σχεδίαζε τον πέμπτο γάμο της!

Η Χριστίνα Ωνάση πέρασε μια ζωή «ζητιανεύοντας» την προσοχή του πατέρα της, την αγάπη από τους άντρες της ζωής της, τη χαρά που απώλεσε όταν μέσα σε τρία χρόνια, όταν έμεινε ορφανή από μητέρα και πατέρα, ενώ έχασε και τον αδερφό της. Και όταν επιτέλους βρήκε την ηρεμία με τη γέννηση της Αθηνούλας της και χαμογέλασε ξανά... έκλεισε για πάντα τα μάτια της! Η Χριστίνα δεν είχε τη ζωή ενός συνηθισμένου ανθρώπου. Στα 5 της χρόνια ήταν προσκεκλημένη στο γάμο της Γκρέις Κελί και του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό, ενώ ο μύθος λέει ότι όταν γεννήθηκε είχε ήδη... ένα δόντι!

Σε ηλικία 3 ετών έπαψε να μιλάει για ένα διάστημα και κατόπιν έγινε υπερκινητική και σκανδαλιάρα. Μια φορά πέταξε τα παπούτσια των γονιών της στη θάλασσα επειδή την είχαν κλειδώσει στην καμπίνα τους γιατί ήταν άτακτη.

Τέσσερις γάμοι και η ευτυχία που δεν ήρθε

Σε κανέναν από τους τέσσερις γάμους που είχε κάνει κατάφερε να βρει την ευτυχία! Στα 20 παντρεύτηκε τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερο της κτηματομεσίτη Μ. Τζ. Μπόλκερ, με τον οποίο χώρισε εννέα μήνες αργότερα. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με τον εφοπλιστή και τραπεζίτη Αλέξανδρο Ανδρεάδη.

Ο τρίτος με το Ρώσο Σεργκέι Καούζοφ, διευθύνων σύμβουλο μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας που γνώρισε στο Παρίσι. Εμφανισιακά υστερούσε με τη φαλάκρα και το γυάλινο μάτι του, αλλά όλοι έλεγαν ότι αυτοί την αγάπησε πραγματικά. Η Χριστίνα πήγε μαζί του στη Μόσχα και ζούσε με την πεθερά της σε ένα διαμέρισμα, έχοντας την ΚGB αλλά και τη CΙΑ να τους παρακολουθούν. Κάποια στιγμή η κακομαθημένη Χριστίνα κουράστηκε και χώρισαν. Τότε λέγεται ότι του έδωσε ως δώρο δύο τάνκερ αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ φίλοι της έλεγαν ότι μετά το θάνατο της ο Καούζοφ πήγαινε για αρκετά χρόνια στο Σκορπιό για να αφήσει λουλούδια στον τάφο της.

Ο τελευταίος γάμος της ήταν με τον Τιερί Ρουσέλ. Μαζί του η Χριστίνα Ωνάση έκανε το όνειρο της για ένα παιδί πραγματικότητα, γι' αυτό και ανέχτηκε πολλά. Για να την παντρευτεί, την έβαλε να του υποσχεθεί ότι θα χάσει 25 κιλά. Το έκανε! Τη χρονιά μάλιστα που η Χριστίνα έφερνε στον κόσμο την Αθηνά, η ερωμένη του Ρουσέλ, Γκάμπι Λαντχάγκε, έφερνε στο κόσμο κι αυτή το παιδί της από τον Τιερί! Η Χριστίνα δεν ενοχλήθηκε πολύ.

Όταν όμως έκανε και δεύτερο παιδί με την Γκάμπι, τότε αποφάσισε να τον χωρίσει. Ως τότε είχε ακουστεί ότι για κάθε βράδυ που θα περνούσε μαζί της του έδινε 100.000 δολάρια!

Το 1988 ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Γιώργο -Χόρχε Τσομλεκτσόγλου, πρόεδρο της ελληνικής παροικίας της Αργεντινής, αδελφό της Μαρίνας. Όλα αυτά τα χρόνια δεν σταματούσε να δίνει μάχη με τα κιλά και την κατάθλιψη ενώ κάποιοι επιμένουν ότι πάλευε και με τις εξαρτήσει της! «Η Χριστίνα ναρκωτικά δεν πήρε ποτέ. Μόνο κάποια φάρμακα αδυνατίσματος Της άρεσε όμως πολύ η Coca Cola. Έπινε 24 μπουκάλια κάθε μέρα αρχίζοντας από το πρωί. Ήταν σαν να συνέδεε μια αντλία καφεΐνης με τον οργανισμό της. Θέλω να μάθει η Αθηνά ότι η μητέρα της δεν ήταν μια τρελή που έπαιρνε βαρβιτουρικά, αλλά ένα5 καταπληκτικός άνθρωπος που πέθανε από πνευμονικό οίδημα», λέει η φίλη της.

Στις 20 Οκτωβρίου του 1988 η Χριστίνα Ωνάση πήγε στο Μπουένος Άιρες για να γιορτάσει τα 40ά γενέθλια της Μαρίνας. Ήθελε να φέρει και τη μικρή Αθηνά μαζί της, αλλά η μικρή είχε ωτίτιδα και δεν μπορούσε να μπει σε αεροπλάνο. Το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου έφαγαν όλοι μαζί στο σπίτι της Μαρίνας στο Τορτούγας Κάντρι Κλαμπ. Η Χριστίνα πριν πάει για ύπνο είχε βγει μια βόλτα με τον αγαπημένο της Γιώργο, μίλησε στο τηλέφωνο με την Αθηνούλα, λέγοντας της να είναι φρόνιμη και ότι η μαμά την αγαπά και πριν κοιμηθεί μπήκε στην μπανιέρα να χαλαρώσει.

Εκεί την βρήκαν το επόμενο πρωί νεκρή, στα 37 μόλις χρόνια της. Η επίσημη εκδοχή: Καρδιακή ανακοπή που οφειλόταν σε πνευμονικό οίδημα. Η κατάρα των Ωνάσηδων ξαναχτυπά. Η Αθηνά μένει ορφανή και είναι μόνο 3 ετών. Η σορός της φτάνει στο Σκορπιό έξι μέρες μετά το θάνατο της, κάτω από καταρρακτώδη βροχή και με εκατοντάδες καραβάκια να τη συνοδεύουν στο «τελευταίο αντίο». Την έθαψαν δίπλα στον πατέρα και τον αδελφό της. Η Αθηνά επισκέφτηκε μία φορά τον τάφο της μητέρας της λίγο πριν πουλήσει το Σκορπιό και ξεπουλήσει όλα τα κοσμήματα της Χριστίνας, αλλά και το διαμέρισμα της στο Παρίσι.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved